Celebrity

23. září 2022 18:56

Vanesa Havlíková

Affašová odpočítává dny do porodu. S Donutilem se přestěhovali a těší se na miminko

Herečka Sára Affašová (28) se již každým dnem stane maminkou a s partnerem Martinem Donutilem (31) na světě přivítají svého prvního společného potomka.

Sára Affašová, která se pyšní exotickým vzhledem díky syrskému tatínkovi, se již každým dnem stane maminkou. Se synem legendárního herce Miroslava Donutila (71) Martinem už tak odpočítávají dny do porodu.

Nejhorší máme za sebou, napsala Sára Affašová

Půvabná herečka pravidelně na své sociální sítě přidává fotografie, kterými dokumentuje své těhotenství a ukazuje, jak jí to sluší jen pár týdnů či dnů před porodem. Posledním snímkem, který Sára na svůj instagramový profil přidala oznamuje fanouškům, že právě začíná 9. měsíc svého těhotenství.

Před týdnem se Sára Affašová svěřila s tím, že se s partnerem stihli přestěhovat. „První selfíčko v novém bytě! Je to neskutečný, ale my jsme to dokázali! Přežili jsme rekonstrukci a včera jsme poprvé po dvou a půl měsících spali doma. Teď už jen dodělávat a piplat si to, dolaďovat detaily a uklízet, uklízet a zase uklízet, ale to nejhorší máme za sebou,“ napsala.

Na miminko se těší jak budoucí rodiče, tak i dědeček Miroslav Donutil. „Samozřejmě se těším, bude to určitě krásná záležitost. Bude nádherné, až vnoučka pochovám v náručí a projedu se s ním kočárkem. Určitě to bude nesmírně krásné,“ uvedl slavný herec v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Pohlaví miminka tají do poslední chvíle

Zamilovaný pár si nechal pohlaví miminka prozradit od lékařů, nemají ale potřebu toto tajemství sdělovat veřejnosti. „Zatím si pohlaví miminka necháváme pro sebe. Mám vlastně takovou zvláštní příhodu. Zdálo se mi o miminku, držela jsem ho v náručí a ptala se, co tedy je – jestli holčička, nebo chlapeček. Miminko roztáhlo nožičky a já od té doby věděla, co čekáme. Následně nám pohlaví doktor potvrdil,“ doplnila budoucí maminka Sára.

Podívejte se, co na sebe prozradili Sára s Martinem v pořadu u Honzy Dědka:

Okolnosti seznámení s Martinem Donutilem

Poprvé se hvězdný pár seznámil na místě pro ně nejbližším, přímo na divadelních prknech. „První setkání bylo při zkoušení hry Smrt obchodního cestujícího, tam jsem rovnou potkala i Martinova tátu. My jsme spolu nejprve hráli v divadle, než jsme spolu začali chodit,“ vysvětlila okolnosti seznámení Sára Affašová v show 7 pádů Honzy Dědka.

S tatínkem svého partnera, hercem Miroslavem Donutilem, se zná mladá herečka už déle. „My spolu s tatínkem hrajeme. Známe se dobře,“ prozradila sedmadvacetiletá herečka v divácky oblíbeném pořadu Showtime. Na dotaz, zda bylo dobré si nejprve oťuknout tatínka, odpověděla se smíchem: „Jo, pak teprve syna.“ „To nebudu komentovat,“ reagoval Martin, mladší ze synů Donutila.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.