Celebrity

5. července 2022 10:16

Josef Šťastna

Nejpůvabnější těhulka ve Varech: Martin Donutil vyvedl okouzlující Sáru Affašovou

Herec Miroslav Donutil (71) se už nemůže dočkat, až se na podzim stane dědečkem. V Karlových Varech se objevil jeho syn Martin (31) s okouzlující partnerkou Sárou Affašovou (28). Je nutné uznat, že mladé herečce to s těhotenským bříškem opravdu sluší.

Martin Donutil a jeho partnerka Sára Affašová se spolu objevili na filmu Hranice lásky, ve kterém má Sára menší roli. Do Karlových Varů přijeli hlavně odpočívat, protože během prázdnin by rádi stihli rozsáhlou rekonstrukci společného bydlení. V říjnu by se pak měli stát pyšnými rodiči.

„Jsem v šestém měsíci těhotenství a je to znát, protože je mi opravdu horko. Naštěstí mi vůbec nebylo špatně,“ uvedla Sára pro magazín Lifee s tím, že se hodně těší na krátkou dovolenou v Chorvatsku. Na jih Evropy by měli s Martinem zamířit po skončení filmového festivalu.

Půvabná tmavovláska se syrskými kořeny se rozhodla, že během festivalového dění v Karlových Varech bude bříško spíše skrývat. Opačný přístup zvolila těhotná modelka Kristýna Schicková, která bříško naopak vystavuje tak, aby fotografové měli její tělo přímo pod nosem.

Sára Affašová začala se synem Miroslava Donutila chodit v roce 2020. Spojilo je společné angažmá, když spolu hráli v Městských divadlech pražských. Zjistili, že si rozumí nejen na divadelních prknech. Dlouho spolu nebydleli, ale jen se navštěvovali. Rodina ale vše změní, proto mají plán, že rekonstrukci společného bydlení je nutné stihnout do porodu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.