Celebrity

4. července 2022 13:20

Josef Šťastna

Nahé bříško jí sluší. Kristýna Schicková si ve Varech hrála na Rihannu

Těhotenství je stavem, kdy na sebe každá žena dává zvýšený pozor a snaží se udržovat v psychické pohodě. Dávno ale už neplatí, že by měla jen sedět doma a pasivně čekat na den porodu. Modelka Kristýna Schicková (27) s odhaleným bříškem dokonce vyrazila na večírek do Karlových Varů.

Některé dámy těhotenské bříško schovávají a považují ho za poklad, který je nutné střežit. Jiné si ale říkají, že požehnaný stav nemá smysl skrývat, nebo se rovnou rozhodnou, že z velkého břicha udělají přednost, na které vystaví celý svůj večerní outfit.

V zahraničí těhotenské bříško často vystavují zpěvačky a rapperky, které mají původ v Karibiku. Za všechny lze jmenovat například Rihannu (34), která pochází z Barbadosu. Ta výrazné bříško prezentuje skoro jako módní doplněk.

V České republice mezi odvážené „těhulky“ patří například sestra fotbalového reprezentanta Patrika Schicka (26). Kristýna Schicková čeká svého druhého potomka a lze říci, že ji při těhotenství v módě rozhodně žádné konvence nebrzdí. Na tradiční UniCredit party nastávající maminka patřila mezi ženy, o které byla mezi fotografy největší pranice. Originální a velmi odvážné šaty měl na svědomí Jakub Poner.

Jak se letos oblékají celebrity na karlovarském festivalu?

„Spojila jsem se s Kubou Ponerem. Proč by ženy takhle nemohly vyvalovat pupíček, každá žena v tomhle období září. Jsem v šestém měsíci a bude to chlapeček. Chtěla jsem holčičku, zkoušeli jsme všechny metody, ale je to bohužel osud. Vlastně bohudík,“ popsala své rozhodnutí pro deník Blesk okouzlující modelka, jejímž manželem je designér Lukáš Třešňák.

V úvodní fotogalerii vedle jejího odvážného modelu najdete i snímky dalších slavných tváří, které si nenechaly prestižní party uniknout.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.