Celebrity

5. července 2022 11:16

Josef Šťastna

David Pastrňák si podmanil Vary: Divoký tanec s Bohdalovou mu přítelkyně povolila

Po náročné sezóně, kdy se mimo jiné podílel na zisku bronzové medaile ze světového šampionátu, to David Pastrňák (26) ve velkém stylu roztočil na filmovém festivalu v Karlových Varech. Zdatně mu sekunduje okouzlující partnerka Rebecca Rohlsson (26). Hitem sociálních sítí je tanec hokejového kouzelníka s herečkou Jiřinou Bohdalovou (91).

Nejlepší český hokejista se na 56. ročníku filmového festivalu ve Varech potkal s kamarádem z reprezentace Romanem Červenkou (36) a také s hercem Martinem Dejdarem (56).

Nejvíce času ale věnuje okouzlující partnerce Rebecce. Protože jeho žena nevládne češtinou, tak ji David všude provází a je vidět, že dvojice s královsky baví. „Ona je trošku stydlivá,“ řekl hokejový fenomén pro magazín Showtime na adresu své partnerky.

Na jednom z večírků před zraky Dagmar Havlové (69) vyzval Pastrňák k tanci hereckou legendu Jiřinku Bohdalovou. Video na Instagram mimo jiné umístila hereččina dcera Simona Stašová (67).

„Moje maminka 91 roků s vynikajícím hokejistou Davidem Pastrňákem 26 roků,”“ napsala Stašová pod hojně komentovaný příspěvek.

„První noc jsme šli spát v pět ráno a dnes to vidím do šesti,“ uvedl rozesmátý hokejista pro web expres.cz, když vyrážel na další honosný večírek. Pastrňák a jeho partnerka dokazují, že festival se dá proměnit v opravdu divoký mejdan.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.