Celebrity

4. července 2022 13:29

Josef Šťastna

Radka Třeštíková se omluvila za nahou kůži. Stihla i první fotku s novým mužem

Zahajovací ceremoniál KVIFF

Spisovatelka Radka Třeštíková (41) se omluvila za to, v jakém oblečení přišla na zahajovací večírek letošního filmového festivalu v Karlových Varech. Že by se kvůli nevhodně zvolenému outfitu enormně trápila, se říci nedá. Zažívá naopak vydařené období, k němuž přispívá také vztah s osmadvacetiletým Jakubem Strachem, který je známý jako DJ NobodyListen.

Spisovatelka Radka Třeštíková v sobě po rozchodu s fotografem Tomášem Třeštíkem objevila mladistvou energii a k umělému poprsí si po čtyřicítce pořídila také mladého „zajíčka“. Podle webu Expres.cz Radka randí s Jakubem Strachem, který se v minulosti proslavil vztahem s Terezou Hodanovou (dnes dvaadvacetiletá influencerka tehdy používala přezdívku Teri Blitzen).

Fotografové v Karlových Varech čekali, kdy se NobodyListen objeví po boku Třeštíkové na nějakém večírku. Oficiálně si zatím do společnosti ruku v ruce nevyrazili, byli ale přistiženi v energií nabitém rozhovoru na zahajovací party v hotelu Thermal.

Třeštíková je sice o 13 let starší než její objev, spisovatelka však dokazuje, že se snaží s mladou generací neztrácet tempo. Její outfit připomínající spíše plavkový úbor byl ale moc i na  volnomyšlenkáře a stylisty, kteří si jindy na extravaganci potrpí. V oblasti módy se s experimenty počítá, elementární vkus ovšem chybět nesmí.

„Takto oblečenou by paní Třeštíkovou nepustili ani na oběd do lepšího hotelu, neb plážové oblečení je zakázáno. Z celé této technohalucinace se mi líbí jen obojek, kdyby k němu měla dlouhé šaty, klidně s prostřihy, mohla být stylová a zajímavá. Velká škoda, sexy extravagance se ve velkolepém uměleckém a výjimečném stylu udělat dá, nic z toho se ale paní Třeštíkové nepodařilo,“ uvedla pro Prima Ženy módní návrhářka Anna Tejklová.

Radka Třeštíková uznala, že překročila hranici

Populární spisovatelka nakonec sama uznala, že při slavnostním zahájení filmového svátku opravdu šlápla zcela vedle. „Nedodržela jsem předepsaný dress code a přijímám za to veškerou zodpovědnost. Ve svém životním nastavení ‚dělám si, co chci‘ jsem trochu zapomněla na to, že každá jednotlivost, každý jeden dílek je něčím ohraničený. Ano, já jsem tu hranici překročila, navzdory tomu, jak příjemně se cítím, když se občas ‚urvu‘ a jak moc jsem přesvědčená o tom, že každý z nás by se čas od času urvat měl. Cítím to. Vnímám to. Budu si to pamatovat. Omlouvám se,“ napsala Třeštíková na svůj Instagram.

Ne všichni ale mají pocit, že by se spisovatelka měla omlouvat. Její kamarádka Emma Smetana to považuje za zbytečné. „Lásko. Nádherná jsi ve všem a vhodně se neumíš chovat nikdy. Tak jakýpak omluvy,“ vyjádřila se zpěvačka v komentáři, který měl Třeštíkovou podpořit. Právě partner Emmy Smetany Jordan Haj je skvělým kamarádem Jakuba Stracha. Je možné, že se tato rozverná čtyřka v Karlových Varech ještě o zábavu postará.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.