Celebrity

1. června 2022 12:40

Josef Šťastna

Hrdina David Pastrňák a jeho partnerka se rvou s osudem. Před rokem přišli o syna

David Pastrňák (26) je v současné době největší hvězdou českého hokeje a jeden z mála Čechů, kterým NHL nyní leží u nohou. Právě Pastrňák dotáhl reprezentaci na MS ve Finsku k bronzovým medailím. Přitom má za sebou rok, který by z paměti nejraději vymazal. S partnerkou Rebeccou Rohlsson (26) před rokem přišli o syna Vigga.

Kdyby David Pastrňák nepřijel po vypadnutí Bostonu do Finska pomoci české reprezentaci, tak by z toho asi bronzový úspěch nebyl. Právě český šikula a vyhlášený střelec dal týmu sílu, aby po deseti letech z vrcholné akce dovezl cenný kov. V souboji o třetí místo navíc Pastrňák zaznamenal hattrick, který definitivně zavřel ústa těm, kteří pochybovali, že by útočník Bostonu mohl být pro národní tým přínosem.

Český hokejista přitom má za sebou rok, který byl enormně těžký pro něj i jeho okouzlující partnerku Rebeccu.

„Je to těžké, nepřál bych to nikomu zažít. Byl to pro mě celkově složitý rok. Snažil jsem se otočit list tak rychle, jak to šlo,“ uvedl David Pastrňák pro deník Blesk, když před zahájením letošního mistrovství světa přišla řeč na jeho rodinu.

V lednu 2021 David a jeho přítelkyně Rebecca na Instagramu oznámili, že čekají své první dítě. Pár nahrál video s odhalením pohlaví, kde šťastně oznámili, že čekají chlapce. Český hokejista zámořským novinářům s nadšením vyprávěl, že se těší na roli otce a je připraven mít velkou rodinu.

Podívejte se, co se řeší v USA:

Malý Viggo Rohl Pastrňák přišel na svět 17. června 2021. Po šesti dnech bohužel boj o život prohrál. Co přesně se stalo, David a Rebecca sdělili jen rodině. Bylo jasné, že Davida i jeho partnerku, která je modelkou a influencerkou, čeká náročné období. Páry taková ztráta buď posílí, nebo startují hádky a přicházejí na řadu úvahy o rozchodu.

„Jsme na tom daleko lépe než před pár měsíci. Vše je jen o čase, jen čas, láska... Snad jsou před námi lepší okamžiky,“ dodal letos v květnu Pastrňák pro deník Blesk a vyznal hluboké city své partnerce, která se ukázala jako hodně silná žena.

Sdílejte článek
Štítky rodina Instagram Finsko NHL David Pastrňák hokej Boston Bruins Mistrovství světa v ledním hokeji Blesk

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.