Celebrity

8. května 2022 18:44

Josef Šťastna

Miss Kočendová, která v 6. měsíci potratila: Lékař jí řekli, že má rakovinu dělohy

Miss Natálie Kočendová (22) prožila obrovskou bolest, jakou mohou pochopit jen matky, které přišly o dítě. Potratila totiž ve vysokém stupni těhotenství. Její přítel Lukáš Vlačuha (31) prozradil, že to nebyla jediná děsivá zpráva.

Okouzlující kráska přišla do jiného stavu po půlroční známosti s Lukášem Vlačuhou, který je známý také jako kadeřník slavných. Jako profesionální holič používá přezdívku Laky Royal. I když mnozí Natálce říkali, že bude těžké si potetovaného borce udržet, tak jim to ve vztahu dál klape, i když museli překonat bolest ze ztráty potomka.

Krásná modelka a Miss se totiž málem zhroutila, protože v létě 2020 přišla o miminko pár týdnů před porodem. Její partner v podcastu Evropy 2 Behind The Scene nyní prozradil, že v té době si procházeli opravdu děsivými situacemi. Natálka se od lékařů také dozvěděla, že má rakovinu dělohy.

V USA možná budou potraty postaveny mimo zákon:

„Doktoři na Moravskoslezku jeden týden řekli, že má rakovinu dělohy,“ prozradil Lukáš Vlačuha s tím, že později určili jinou diagnózu. Natálka a její partner v tu chvíli nevěděli, zda vůbec mohou lékařům věřit.

Kočendová a Laky Royal krizi dokázali překonat

Teprve pak následoval potrat. Lukáš se zprávu dozvěděl od Natálky, která volala z nemocnice. „Řekla mi, že už není, tak jsem pak dva dny nežil, s nikým nemluvil, nikoho jsem nechtěl vidět. Ani jsem nepřijel za ní. Přijel jsem až třetí den,“ popsal Laky Royal, jak se cítil. Zásadní ale je, že pár dokázal krizi ustát a dál sní o tom, že jednou bude mít velkou rodinu.

Sdílejte článek
Štítky rodina Evropa bolest potrat děti USA rakovina dělohy Natálie Kočendová Lukáš Vlačuha Laky Royal

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.