Celebrity

3. května 2022 10:08

Tamara Fränzlová

Alena Šeredová odhalila smutné tajemství: Přišla o miminko

Někdejší Miss a modelka Alena Šeredová (44) se fanouškům na sociálních sítích svěřila se smutným tajemstvím, které v sobě držela dlouhé roky. V minulosti přišla o miminko.

Nyní si Alena Šeredová (44), modelka a bývalá misska České republiky, náležitě užívá mateřství se vším všudy. Se současným partnerem, jedním z dědiců slavné automobilky Fiat, Alessandrem Nassim vychovává dvouletou dceru Vivienne „Vivi“ Charlotte a rovněž má i dva syny z předchozího manželství s italským fotbalistou Gianluigi Buffonem.

Cesta ke šťastné rodině byla ale nejen dlouhá, nýbrž i trnitá. Právě s bývalým manželem si totiž prošla velmi tragickou událostí, při které přišla o vytoužené miminko.

Reportáž o rozpadu vztahu mezi Šeredovou a Buffonem najdete zde:

Svým fanouškům na sociální síti se s touto zkušeností svěřila poté, kdy s ní jedna ze sledujících sdílela, že sama přišla o dítě a zda nemá modelka podobnou zkušenost. „Ano, mám. Stalo se mi to před mým prvním dítětem. Všechno trápení ale nakonec odejde,“ dodala fanynce naději Šeredová.

Jak sama modelka přiznala, všechny rány zahojí jen čas, což se naštěstí ukázalo i v tomto případě. Česká kráska nakonec ve vztahu s italským brankářem přivedla na svět dva chlapce, Louise a Davida. I když manželství s italským fotbalistou nakonec nevyšlo, nyní je Šeredová s partnerem Alessandrem a dvouletou holčičkou šťastná. V budoucnu možná uslyšíme i svatební zvony.

Sdílejte článek
Štítky Itálie rodina porod mateřství potrat děti Alena Šeredová Gianluigi Buffon

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.