Celebrity

19. září 2022 06:22

redakce Prima Ženy

Třetí dítě s třetím mužem. Agáta Hanychová je těhotná, miminko čeká se Soukupem

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Modelka Agáta Hanychová (37) se chystá na třetí porod. Potvrdila pro web Blesk.cz, že čeká dítě s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53).

Už několik dnů se nejen po Praze šušká, že Agáta Hanychová bude mít třetí dítě. Modelka dlouho spekulace popírala. Pro Prima Ženy ještě před několika týdny uváděla, že těhotná není. Nyní je vše jinak a modelka se těší na dalšího potomka.

„Jsem těhotná,“ potvrdila Agáta Hanychová pro Blesk. Více k požehnanému stavu prozradit nechtěla, těhotenství bude zřejmě velmi čerstvé. Každá žena ví, že v prvních týdnech je těhotenství opravdu křehkou záležitostí.

Agáta Hanychová má syna s podnikatelem a dceru s hercem

Agáta Hanychová má syna Kryšpína (11), jehož otcem je podnikatel Miroslav Dopita. S hercem Jakubem Prachařem má modelka pětiletou dceru Miu.

Mediální magnát Jaromír Soukup má sedmadvacetiletého syna Jakuba a o šest let mladší Natálku. Na obě děti je velmi pyšný.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.