Celebrity

16. srpna 2022 11:05

Josef Šťastna

Se Soukupem jsem těhotná, už jsem to slyšela, přiznala Agáta myšlenky na miminko

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Když modelka Agáta Hanychová (37) a mediální magnát Jaromír Soukup (53) oznámili svou lásku, málokdo věřil, že jim vztah vydrží delší dobu. Jenže Agáta se vedle podnikatele usadila a ze Soukupa čiší spokojenost. Agáta pro web Prima Ženy uvedla, že dokonce slyšela o tom, že spolu čekají miminko.

Snad ani Veronika Žilková (60) nejprve nevěřila, že by vztah její dcery a mediálního magnáta mohl přečkat tři měsíce. Někteří fanoušci zase spekulovali o tom, že Agáta se Soukupem ve skutečnosti nechodí, že jde o pouhý marketingový tah a oba dva si vzájemně dělají propagaci na sociálních sítích. Jenže realita je taková, že dvojice spolu randí už pět měsíců a vypadá to, že láska jim náramně svědčí.

Bude mít Agáta Hanychová miminko?

Modelka se vedle movitého podnikatele usadila a zdá se, že si uvědomuje, že po nevyzrálých mužích našla konečně člověka, který ví, co chce. Jaromír Soukup na některých fotkách vypadá trochu unaveně, podle jiskry v jeho očích je ale vidět, že strhané rysy mu do tváře možná otiskují hlavně probdělé noci s mladou partnerkou.

Jisté je, že tahle jízda ještě nekončí, a objevily se dokonce spekulace, že Agáta by se ráda nechala přivést do požehnaného stavu. Modelky jsme se proto zeptali, zda je pravda, že s partnerem pracují na miminku. „Taky jsem slyšela, že plánujeme miminko. Dokonce jsem slyšela i to, že už jsem těhotná. Tak chci říct, že nejsem, a dál to ani nechci komentovat,“ uvedla Agáta pro web Prima Ženy s tím, že nyní nemá chuť bavit se o tom, zda na dítěti pracují nebo svůj osud svěřili do rukou přírody.

Influencerka má z předchozích vztahů syna Kryšpína a dceru Miu. Vztahy s podnikatelem Miroslavem Dopitou i hercem Jakubem Prachařem ale zkrachovaly. Jaromír Soukup má s bývalou ženou dceru Natálii a syna Lukáše. Soukupovy děti jsou už dospělé, z případného sourozence by tak asi největší radost měli Mia a Kryšpín.

Právě na chvíli se svými potomky se Agáta hodně těší. Během pobytu ve Spojených státech amerických, kam vyrazila jen po boku Jaromíra Soukupa, jí děti hodně chyběly. „Nyní jsem se vrátila odpočatá a plná energie a hlavně se těším na čas s mými dětmi. Jsem moc ráda, že je mám zase u sebe,“ dodala pro web Prima Ženy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.