Celebrity

24. června 2022 11:15

Josef Šťastna

Stál mě 10 milionů korun, tvrdí Agáta o Prachařovi. Do exmanžela se divoce pustila

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Když se v roce 2013 vzali, tak oba tvrdili, že se jim splnil dětský sen, protože si manželský souhlas dali dva lidé, kteří se znají od malička. Jenže Agátě Hanychové (37) manželství s hercem Jakubem Prachařem (38) nevyšlo. Zbyla bolest, zášť a počítání peněz. Agáta nyní promluvila o tom, kolik ji rozvod s manželem stál. A byla hodně ostrá.

Svatbu měli v roce 2013 v Mariánských Lázních v přísném utajení, své rodiny tímto krokem tehdy dost zaskočili. Veronika Žilková jako matka Agáty ale byla nadšená z toho, že si její holčička vybrala do manželského života právě Jakuba. „Jsem ráda. Provdala se do dobré rodiny,“ usmívala se spokojená Žilková při rozhovoru pro MF Dnes.

Jenže v roce 2020 přišel rozvod. Složitý, bolestivý, plný emocí a výčitek. Kdo v manželství udělal více chyb, to dnes ví jen Jakub s Agátou. Nakonec se ukázalo, že v partnerství nemusí být žádnou výhodou, že se dvojice zná od dětství. Rozvodové peripetie komplikovala i skutečnost, že manželé si spolu pořídili dceru Miu, která se narodila na podzim 2017. Mohlo by se zdát, že od divokého rozvodu v řece času uplynulo hodně vody, ale Agáta se k temnému období znovu vrátila ve vzpomínkách.

Pro magazín Exkluziv nyní modelka popsala, jak si s bývalým manželem dceru předávají. „Jedeme půl na půl, takže si Miu bere na čtrnáct dní v měsíci. Pošle mi termíny, dělá se to podle jeho natáčení, protože já si tu práci můžu přizpůsobit. V tomhle jsme rozumní,“ nechala se slyšet dcera Veroniky Žilkové.

Ohledně péče o dítě Agáta ocenila, že dohoda s exmanželem je možná. Pak začala ale mluvit o tom, v čem podle ní Jakub rozumný nebyl. Modelka je přesvědčená, že Jakubovi vyplatila více peněz, než je morální a správné.

Agáta Hanychová tvrdí, že pozemek platila dvakrát

„To, že jsem Jakubovi musela zaplatit za věci, které byly moje, například jsem si svůj pozemek kupovala dvakrát, protože jsem neměla sílu na to se s ním soudit, ačkoli si myslím, že bych to vyhrála, to je věc jiná,“ uvedla Hanychová pro magazín, který patří jejímu současnému příteli, mediálnímu magnátovi Jaromíru Soukupovi (53).

Agáta také tvrdí, že Jakubovi zaplatila v rámci vyrovnání 10 milionů. „Půlku mi na to dala máma. Nejhorší ale pro mě bylo vědomí, že jsem mu platila za pozemek, který byl prokazatelně můj. Já být chlap, tak bych se na sebe nemohla podívat do zrcadla. On s tím očividně žít může, tak ať se v těch penězích utopí, ať je třeba snídá. On už je mi jedno,“ dodala Agáta a podle obsahu pichlavých slov se nezdá, že by jí to dnes bylo opravdu už všechno bylo lhostejné.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.