Celebrity

20. června 2022 17:30

Josef Šťastna

Agáta Jaromíra Soukupa se těší na první společnou dovolenou. Magnát jí ukáže luxus

Agáta Hanychová dala na frak českým mužům: Proč jsou podle ní Izraelci o tolik lepší?

Od horkého víkendu si česká veřejnost začíná zvykat na nový pár, který tvoří mediální magnát Jaromír Soukup (53) a Agáta Hanychová (37). Modelka redakci Prima Ženy ujistila, že nejde o žádný vtip, ale skutečně k Soukupovi zahořela silnými city. Ředitel TV Barrandov to cítí stejně a bere Agátu na luxusní dovolenou.

Jaromír Soukup je na půvabné ženy zvyklý, šest let žil s herečkou Kateřinou Brožovou (54), poměrně nedávno se zase objevoval po boku pěvkyně Terezy Mátlové (46), která je bývalou partnerkou hudebního bosse Františka Janečka (77).

Na nový pár českého kulturního prostředí upozornil deník Blesk. Agáta Hanychová poté pro web Prima Ženy uvedla, že nejde o žádný žertík. „Já se k tomu nebudu nějak více vyjadřovat, ale je to pravda. To, co jsem řekla Blesku, je pravda,“ uvedla modelka s tím, že v tomto případě nemá potřebu veřejnosti sdělovat žádné intimnosti.

Hanychová a Soukup jedou do Španělska

Jaromír Soukup určitě není nevybouřeným klukem, ale naopak mužem, který zraje jako víno a může Agátě nabídnout moudrost a rozhled zkušeného muže. Na to bude Agáta určitě reagovat pozitivně, zatím ale nechce tančit na růžovém obláčku a čeká, co přinesou příští dny a jak se vyvine první společná dovolená. Ta by podle informací webu Super.cz měla proběhnout ve Španělsku, kde mediální magnát vlastní luxusní nemovitost.

Jaromír Soukup má dvě dospělé děti – Natálku a Lukáše, Agáta Hanychová dala život Kryšpínovi a Mie, kterou má s hercem Jakubem Prachařem (38). Pro muže je ale věk jen číslem, takže je možné, že nový pár čeká časem i práce na miminku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.