Celebrity

21. června 2022 10:43

Pravda o starších mužích: Ornella prozradila, jaká je láska mezi Agátou a Soukupem

Agáta Hanychová dala na frak českým mužům: Proč jsou podle ní Izraelci o tolik lepší?

Nová partnerská dvojice Jaromír Soukup (53) a Agáta Hanychová (37) si hodně rázně řekla o pozornost. Že se modelka dá dohromady s mediálním magnátem, snad nikdo nečekal. Pro Prima Ženy o zamilované dvojici promluvila Agátina skvělá kamarádka Ornella Koktová (29). Ta přiznala, že s ní Agáta rozebírala, jak vztah mezi mladou ženou a starším mužem v každodenní realitě vypadá.

Nejdříve to vypadalo jako vtip a novináři pro jistotu kontrolovali kalendář, zda náhodou není apríl a zda si Agáta Hanychová a Jaromír Soukup nedělají z veřejnosti legraci. Agáta však pro deník Blesk a později i pro web Prima Ženy potvrdila, že k mediálnímu magnátovi zahořela láskou a vášní. Dvojice se dokonce chystá na první společnou dovolenou, Jaromír Soukup pozval svůj nový objev do Španělska. Podle informací webu Super.cz budou dovolenou trávit v luxusním sídle, které Soukup na Pyrenejském poloostrově vlastní.

Pro Prima Ženy promluvila také Ornella Koktová, která je roky Agátinou skvělou kamarádkou. Sama žije s Josefem Koktou (65) a vztah s vyzrálým mužem si pochvaluje. Ornella zdůraznila, že se jí Agáta na starší muže ptala, finální rozhodnutí ohledně ale Soukupa udělala sama.

„Agáta opravdu chodí s Jaromírem Soukupem, raději už k tomu ale nebudu nic říkat,“ smála se Ornella a webu Prima Ženy zdůraznila, že své kamarádce pouze dala ženské rady a nechce vypadat jako dohazovačka.

„Agáta se mě zeptala, jaké to je se starším mužem. Měla asi obavy. Já jí jen popsala vlastní zkušenost, že jsem spokojená a je to v pohodě. Určitě jsem ji ale neponoukala k tomu, co má udělat. Jen jsem jí řekla vlastní zkušenost, to je celé,“ dodala Ornella Koktová s tím, že je sama zvědavá, jak se vztah její kamarádky a vlivného podnikatele bude rozvíjet. Zatím ovšem podle ní jde jen o první intenzivní fázi.

Je pravdou, že Agáta měla v minulosti hlavně vztahy s nevybouřenými vrstevníky. Její intenzivní láska s Mirkem Dopitou ztroskotala proto, že ji podváděl. Manželství s kamarádem z dětství Jakubem Prachařem (38) dopadlo katastrofálně, rozchod byl bolestivý a plný kydání špíny. Po Dopitovi a Prachařovi Agátě alespoň zbyla vzpomínka ve formě dvou krásných potomků – Kryšpína a Mii.

Jaromír Soukup určitě není nevybouřeným klukem, ale naopak mužem, který má zkušenosti i velký rozhled. Disponuje navíc majetkem, na který Prachař či Dopita nedosáhli. To vše by mohlo na dceru Veroniky Žilkové (60) fungovat jako limonáda na vosy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.