Celebrity

24. června 2022 09:54

Josef Šťastna

Monika Binias v leopardích plavkách: Matka Ornelly předvedla lýtka jako kuželky

Hvězda reality show a matka dvou výrazných dcer Ornelly a Charlotte miluje léto a koupání. Monika Binias (49) každý rok ukazuje, že věk je jenom číslo a že když je člověk spokojený, tak může být vzorem pro ostatní i těsně před padesátkou. Nyní ale Monika Binias ukázala opravdu provokativní fotku.

Po rozvodu s manželem Michalem našla Monika Binias životní štěstí v Německu, kde žije s hokejistou Petrem Biniasem (25) a plní si své sny. Vedle mladého manžela jen kvete a na jejím vystupování je vidět, že našla sama sebe.

„Ve vztahu nesmí být stereotyp. Je dobré podnikat výlety, cestovat, sportovat... Důležité je, aby ti dva měli podobné záliby, které je spojují, ať už je to ten sport, či divadlo. Můj muž jde například do Louvru a opravdu ho to zajímá. Důležitá je ale i domácí pohoda, aby žena uměla vytvořit domov, aby bylo uklizeno, navařeno, aby ten muž doma našel skutečný domov... Když se po celém dnu vrátí, aby ho to doma prostě pohladilo,“ prozradila pro Prima Ženy návod na dokonalý vztah žena, která zářila v reality show Štiky.

Když Monika s manželem cestují, tak často vyrážejí k moři třeba do Itálie. Nyní Monika svým sledujícím na Instagramu ukázala fotku v leopardích plavkách. Na snímku má štíhlé ruce a zaujmou také vypracovaná lýtka.

Kvalitní sex je základem vztahu, pochvaluje si Monika Binias

Některé komentující ženy se smějí, že fotka je stará nejméně dvacet let. To ale Moniku netrápí, měla chuť lidem ukázat, že byly doby, kdy měla postavu jako modelka. Že na historické fotografii skoro ulpívá prach, není podstatné, důležité je, že si žena umí připomenout doby, kdy byla pro mnoho mužů cílem erotických snů.

Podívejte se, jak Monika řádila v show Štiky:

„Stoprocentně je nutné, aby se partner i jeho partnerka udržovali, aby byli navonění, upravení, aby se snažili, aby o sebe dbali. A nesmím zapomenout na fungující sex, to je můj recept na šťastné manželství,“ dodala s úsměvem Monika pro Prima Ženy s tím, že láska a plnohodnotný sexuální život jsou klíčem ke spokojené duši a zdravému tělu.

Sdílejte článek
Štítky Německo plavky Itálie Instagram vztah manželé reality show Ornella Koktová Charlotte Štiková Monika Binias Petr Binias

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.