Monika Binias po boku mladého manžela udělala životní rozhodnutí. Na změnu se těší

Maminka Ornelly Koktové (29) a Charlotte Štikové (25) našla štěstí v Německu po boku hokejisty Petra Biniase (25). Monika Binias (49) nyní svým fanouškům naznačila, že se s manželem chystají na životní krok.

Rázná influencerka a zkušená vztahová koučka je vděčná, že našla životní štěstí po boku mladého manžela. Když se v roce 2020 brali na Staroměstském náměstí, tak řada škarohlídů předpovídala, že manželství nemá šanci na úspěch. Jenže Monice to klape a netají se tím, že velkou roli ve vztahu hraje i bohatý sexuální život. V životě Moniky Binias nuda nesmí mít místo.

„Ve vztahu nesmí být stereotyp. Je dobré podnikat výlety, cestovat, sportovat... Důležité je, aby ti dva měli podobné záliby, které je spojují, ať už je to ten sport, či divadlo. Stoprocentně je nutné, aby se partner i jeho partnerka udržovali, aby byli navonění, upravení, aby se snažili, aby o sebe dbali. A nesmím zapomenout na fungující sex, to je můj recept na šťastné manželství,“ popsala Monika Binias pro web Prima Ženy svůj recept na dokonalé manželství.

Monika, ještě jako Štiková, na sebe velmi upozornila v reality show Štiky. Tam se každý den hádala s tehdejším manželem Michalem. Dnes je ostrá blondýnka ráda, že toto manželství skončilo, prý je čas hledět hlavně dopředu.

Zajímavý pohled na mezilidské vztahy můžete sledovat od 30. května každý všední den večer na Prima SHOW, kde startuje pořad Singl Švindl. V něm o výhru bojují jedna dáma, tři zadaní muži a jeden single. Žena během návštěv v jejich domácnostech musí odhalit, kdo z pánů je nezadaný a nebojí se při tom použít veškeré své ženské zbraně.

Podívejte se, jak Monika řádila v show Štiky:

Monika Binias a její manžel budují nový domov

Monika Binias na Instagramu sdílela fotku, na které je její manžel zachycen při nakupování. „Když se tvoří domov,“ okomentovala svůj příspěvek na svém instagramovém profilu. Podle dalších komentářů je patrné, že jen pár dnů před oslavou svých 50. narozenin se rozhodla pro stěhování do nového obydlí. Zda jde o bydlení v podnájmu, či si pár pořídil vlastní nemovitost, Monika neprozradila. Jen je vidět, že na nový domov se hodně těší.

Je vidět, že Monika Binias nehodlá v životě ustrnout a věří, že nový vysněný domov bude znamenat další výrazný krok v budování pevného a útulného domácího hnízdečka.

Sdílejte článek
Štítky Německo Instagram manželství manželé domov Staroměstské náměstí Monika Štiková Charlotte Štiková Monika Binias Ornella Štiková Petr Binias Michal Štika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.