Celebrity

27. června 2022 14:30

Josef Šťastna

Tereza Hlůšková totálně změnila svou tvář. Našla práci a nabízí pravdu o heroinu

Terezu Hlůškovou propustili z pákistánského vězení

Češka Tereza Hlůšková (26), kterou celníci v lednu roku 2018 zadrželi na letišti v pákistánském Láhauru s devíti kilogramy heroinu, je od dubna zpět doma v České republice. Po čtyřech letech v pákistánském vězení se dokázala začlenit do každodenní tuzemské reality a na ulici by ji asi poznal málokdo. Tereza totiž radikálně změnila image.

Celníci českou občanku zadrželi v lednu 2018. Při prohlídce u ní našli devět kilogramů heroinu. Tereza Hlůšková svou výpověď několikrát změnila, nikdy se ale nepřiznala k tomu, že by drogy převážela úmyslně. Tvrdila, že do země přijela jako modelka a někdo jí musel drogy do zavazadla podstrčit.

Po čtyřech letech nekonečných soudních tahanic nakonec bylo na podzim roku 2021 rozhodnuto, že celníci udělali chyby, když drogy převáželi z letiště do laboratoře. Právě díky podezření, že celníci mohli s heroinem postupovat nestandardně, byla Hlůšková nakonec zproštěna všech obvinění.

V dubnu se vrátila do České republiky a široká veřejnost i experti přemítali o tom, jak se mladé ženě podaří zařadit zpět do života v Česku. Tereza Hlůšková se ale rozkoukala hodně rychle. Založila si dokonce profil na Instagramu, kde hodlá komunikovat s lidmi, kteří budou mít zájem slyšet její verzi příběhu. „Většina lidí dělá chyby, ale musíme se z nich poučit. A žít dál! A o to se teď právě snažím,“ uvedla v příspěvku, ve kterém slibuje, že sdělí pravdu o tom, co se v Pákistánu stalo.

Mladá žena výrazně změnila image. Místo blondýny je z ní nyní sebevědomá bruneta. Je také vidět, že začala používat kvalitní líčení. „Nemám v plánu být influencerkou, stojím nohama na zemi, navíc by mě to ani nebavilo,“ uvedla pro web Expres.cz s tím, že si našla práci v pohostinství. Na Instagramu ji zatím sleduje pár desítek lidí, je ale téměř jisté, že toto číslo v příštích dnech výrazně vzroste.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.