Celebrity

6. července 2022 09:54

Josef Šťastna

Tereza Hlůšková po odjezdu z Pákistánu našla lásku. Randí s mužem, který byl vězněn

Tereza Hlůšková (26), kterou celníci v lednu roku 2018 zadrželi na letišti v pákistánském Láhauru s devíti kilogramy heroinu, je od dubna zpět doma v České republice. Našla si práci jako servírka a snaží se vrátit do normálního života. A také se začala vídat se zápasníkem MMA Michalem Kotalíkem.

Mladá Češka si v pákistánské věznici Kot Lakhpat odseděla čtyři roky. Vždy tvrdila, že o zásilce heroinu ve svých zavazadlech nevěděla. Na svobodu jí nakonec pomohl soud, který uvedl, že celníci se zásilkou drog zacházeli nestandardně. Soudu vadila hlavně prodleva, než se drogy dostaly z letiště do laboratoře.

V dubnu se Tereza Hlůšková vrátila do České republiky a začala se vracet do normálního života. Založila si dokonce profil na Instagramu, tam svým sledujícím sděluje svůj pohled na to, proč v Pákistánu skončila ve vězení.

Posted by Czechfighters on Friday, November 27, 2015

Tereza Hlůšková si také našla novou práci a podle informací webu expres.cz se jí do cesty připletla také láska. Asi měsíc randí se zápasníkem MMA Michalem Kotalíkem. Tento ostrý hoch má sám zkušenosti s pobytem za mřížemi.

Kotalík si odseděl tři a půl roku za bitku na diskotéce, ve které zranil svého protivníka. Od soudce si vyslechl, že mu přitížilo, že se věnuje MMA.

„Slyšel jsem tam takovou tu legendární větu, že jsem chodící zbraň a ta má být vždy zajištěna. Takže čtyři roky. Soudce mi pak řekl, že kdybych nedělal MMA, ale třeba fotbal, tak mi dá jen podmínku,“ uvedl pro web kaocko.cz známý zápasník.

Sdílejte článek
Štítky Instagram heroin MMA Pákistán Česko Tereza Hlůšková Láhaur věznice Kot Lakhpat Michal Kotalík

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.