Celebrity

19. června 2022 10:20

redakce Prima Ženy

Šokující láska. Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem: Chodíme spolu

Agáta Hanychová dala na frak českým mužům: Proč jsou podle ní Izraelci o tolik lepší?

Tohle opravdu nikdo nečekal. Modelka Agáta Hanychová (37) má nového partnera a tím je ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup (53). S mediálním magnátem a moderátorem se dala Hanychová dohromady po rozchodu se slovenským chirurgem Andrejem Nikovem. Pro web Prima Ženy Agáta potvrdila, že opravdu tvoří se Soukupem pár.

Agáta Hanychová jde ze vztahu do vztahu. Ovšem tentokrát po jejím boku není mladší partner, jak tomu bylo v minulosti, ale o šestnáct let starší ředitel a moderátor TV Barrandov Jaromír Soukup.

Informaci jako první přinesl Blesk.cz. Agáta Hanychová vztah potvrdila i pro web Prima Ženy. „Já se k tomu nebudu nějak více vyjadřovat, ale je to pravda. To, co jsem řekla Blesku, je pravda,“ uvedla modelka. „Ano, máte správné informace,“ řekla Hanychová Blesku, ovšem ani v tomto případě to nechtěla více komentovat.

Agáta Hanychová je úspěšná influencerka, podnikatelka a máma na plný úvazek. Najít správnou lásku se jí ovšem dlouhodobě moc nedaří. Po rozchodu se slovenským chirurgem, se kterým vydržela osm měsíců, se objevily informace, že loví partnery na seznamce. Ona sama tuto informaci vyvrátila. Prý jen někdo zneužil její fotografie.

Pořád mi kvůli tomu někdo volá a ptá se. Tak chci říct, že tam nejsem, vysvětlila Agáta Hanychová pro Prima Ženy. Je tedy jisté, že s novým partnerem Jaromírem Soukupem se dali dohromady jinak než přes internetovou seznamku.

Jaromír Soukup žil s Brožovou, poté chodil s pěvkyní Mátlovou

Jaromír Soukup měl po svém boku několik žen. Šest let žil s herečkou Kateřinou Brožovou, která prý těžce snášela jeho moc a vliv, a proto se s ním sama rozešla. „Ano, já jsem neposlušná. Vždycky jsem chtěla dělat svoji práci. Prostě jsem chtěla žít podle svého. Člověk, který není z branže a začne žít s herečkou, má třeba úplně jiné představy,“ přiznala kdysi v Show Jana Krause.

Poslední dobou se Soukup objevoval po boku pěvkyně Terezy Mátlové, bývalé partnerky Františka Janečka. Ani tady vztah ale nedopadl. O tom, že Soukup nyní chodí s Agátou Hanychovou, spekulovali fanoušci na sociálních sítích. Až teď to ovšem modelka sama potvrdila.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.