Celebrity

20. června 2022 11:50

Josef Šťastna

Největší úspěch krátké kariéry. Z dcery Karla Gotta byla unesená i Dara Rolins

Šestnáctiletá dcera zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80) Charlotte Ella má za sebou náročné vystoupení na vzpomínkovém koncertě pro tatínka. Vystoupila před náročným publikem po boku Dary Rolins (49) s hitem Zvonky štěstí a jejich duet byl odměněn bouřlivým potleskem.

V neděli večer se v pražské O2 areně uskutečnil vzpomínkový koncert na mimořádného zpěváka, který odešel po boji se zákeřnou nemocí na podzim roku 2019. Dlouho odkládaná akce zaznamenala obrovský úspěch, její opakování je na programu hned v pondělí. Vdova Ivana Gottová (46) je ráda, že se konečně podařilo splnit jedno z přání, které Gott před svým odchodem vyslovil.

„Jsem ráda, že se podařilo uskutečnit i toto manželovo přání. Po úspěšném vydání jeho autobiografie Má cesta za štěstím a premiéře celovečerního dokumentu Karel je tento koncert další z projektů, které ještě za svého života sám načrtl, a my se snažíme jeho představu co nejlépe naplnit,“ uvedla zpěvákova manželka Ivana Gottová v oficiální tiskové zprávě, kterou nechala zaslat novinářům.

Publikum dostali do varu Josef Zíma i Štefan Margita

V O2 areně se představila řada významných hostů, ze kterých by měl zesnulý Mistr obrovskou radost. Ve vynikající formě se na jevišti objevil devadesátiletý Josef Zíma. Nohy mu už neslouží, při představení seděl v křesle, ale hlas má stále jako zvon a legendu české dechovky neopouští ani humor.

Publikum do varu dostal i Štefan Margita (65), který nechal hosty pozdravovat od manželky Hany Zagorové (75), jež se akce ze zdravotních důvodů raději nezúčastnila. Pěvec publikum nadchl slovenskou lidovkou Išel Macek do Malacek.

Mimořádným zážitkem bylo vystoupení Charlotte Elly Gottové, která před smrtí tatínkovi slíbila, že půjde v jeho stopách a stane se zpěvačkou. Dospívající dívka má za sebou zatím vrchol své krátké kariéry. Po boku Dary Rolins zazpívala hit Zvonky štěstí.

V duetu zastupovala Rolins hlas Gotta, Charlotte zase zpívala pasáž, která v minulosti obvykle patřila slovenské popové hvězdě. „Bylo to opravdu dojímavé. Myslím si, že oba hlasy se skvěle doplňovaly a plno lidí neudrželo slzy,“ uvedla pro web Prima Ženy Gottova fanynka Maria, která na koncert dorazila z Benešovska.

Na vydařeném koncertě na Gotta zavzpomínal i Libor Bouček v roli moderátora, který během večera odvedl citlivý a profesionální výkon. Radost rozdávali také Marek Ztracený, Vašek Noid Bárta, Monika Absolonová, Bára Basiková, Petr Bende, Jiří Suchý, Ondřej Brzobohatý, Eva Burešová, Ilona Csáková, Dasha, Michal David, Petra Janů, Petr Kolář, Richard Krajčo, Olga Lounová, Leona Machálková, Leoš Mareš, Bohuš Matuš, Adam Mišík či Jitka Molavcová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.