Celebrity

31. května 2022 08:34

Tamara Fränzlová

Kolaps Hany Zagorové. Zpěvačka je zase v nemocnici. Zachránil ji nejbližší člověk

Zpěvačku Hanu Zagorovou (75) poslední rok trápí chatrné zdraví, kvůli němuž musela zrušit nesčetně koncertů i plánovaných akcí. Nyní se její zdravotní stav znovu zhoršil. V sobotu dopoledne upadla do bezvědomí. K vědomí ji přivedli až přivolaní záchranáři, které zalarmoval Štefan Margita (65).

Milovanou českou zpěvačku Hanu Zagorovu před pár dny opět zradil organismus a zhroutila se doma před zraky manžela Štefana Margity.

Už minulý rok měla pětasedmdesátiletá umělkyně problémy se zdravím, které ještě zhoršil prodělaný koronavirus s velmi těžkým průběhem. Všechny komplikace však dokázala překonat a těšila se na lepší zítřky. V sobotu odpoledne však zažila další šok v podobě ztráty vědomí.

Podle informací CNN Prima News trpěla závratěmi už od snídaně, a tak si šla raději lehnout, poté ale nebyla schopna stát a padala. Naštěstí byl v tu chvíli doma i milovaný Margita, který okamžitě zavolal záchrannou službu.

Hana Zagorová v nemocnici byla již v minulosti:

„Musím poděkovat záchranářům, byli u nás za dvě minuty,“ nechal se slyšet Margita pro deník Aha! s tím, že sanitka odvezla zpěvačku do pražského Ústavu hematologie a krevní transfuze. Podle lékařů zkolabovala kvůli nedostatku minerálů.

Margita netuší, jak dlouho Zagorová v nemocnici bude

Zatím není známo, jak dlouho si česká pěvecká legenda v nemocnici pobude, ale podle slov Štefana Margity je její stav stabilizovaný a životně důležité složky jsou už doplněny. „Hanka je stabilizovaná a už si se mnou povídá, to je dobré znamení,“ prozradil pro Aha! s úlevou Margita, který za manželkou jezdí dvakrát denně. „Je mi to ale tak strašně líto. Už se zotavovala, prozpěvovala si, dokonce se pustila do nové desky. Jsem tak zoufalý...“ posteskl si operní pěvec v naději, že brzy už snad bude jeho životní láska v pořádku a opět plná síly.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.