Celebrity

23. dubna 2022 19:33

Josef Šťastna

Monika Absolonová poradila ženám, jak se oklepat z těžkého rozchodu

Absolonová se rozešla (zdroj: CNN Prima NEWS)

Jedna z nejlepších českých zpěvaček Monika Absolonová (45) před necelým rokem oznámila rozchod s bývalým hokejistou Tomášem Hornou (41). Bylo to bolestivé období. Nyní popsala, jak složitou životní situaci dokázala zvládnout.

Vypadali jako dokonalý pár a mnohé ženy jim záviděly život, který opravdu vypadal idylicky. Monika Absolonová prožila s Tomášem Hornou dlouhých sedm let a mají spolu dva syny. Loni v květnu přišel šok, když oznámila, že se musela se svým osudovým mužem rozejít.

Nejprve nechtěla mluvit o tom, co přesně se stalo. Bylo jasné, že Tomáš Horna musel udělat něco, přes co se zpěvačka nedokázala přenést dál, i když dlouho bojovala, aby rodina mohla nějak fungovat. Mezi umělci i veřejností se spekulovalo o tom, že Horna měl dluhy. Později ale Monika naznačila, že za rozpadem vztahu mohla stát opakovaná nevěra.

„Smutek se přetavuje v úžas, že jsem vůbec netušila, co se odehrává někde jinde. Lidé mi začali říkat: Věděla jsi tohle, tohle, tohle? A já koukám jako blázen. Přichází ujištění, že jsem udělala správně. Už mě nic nepřekvapí a nic mi neublíží. To jsem přesvědčená,“ přiznala pro Super.cz, když konečně našla sílu promluvit o temném období.

A měla pravdu. Těžký rozchod dokázala zvládnout a odrazila se od emočního dna. První týdny i měsíce byly těžké, pak se jí ale do očí vrátilo světlo a do tváře úsměv. Od rozchodu neuplynul ani rok a Monika opět oplývá sebejistotou i klidem.

„Často se mě ptáte, jak ustát rozchod. Je to individuální, stejně jako každý z nás. Já hledala pomoc kdekoli, a protože se zamilováváme a rozcházíme bez ohledu na věk, vyznání i roční období, tady je pár citátů od Petra Casanovy,“ prozradila nedávno Absolonová svým sledujícím na sociálních sítích s tím, že v těžkých chvílích hledala moudro i rady v literatuře i historii.

„Není v mé moci ovlivnit počasí. Ale když začne pršet, otevřu deštník. Není v mé moci ovlivnit tebe. Ale když mě zraníš, nediv se, že se už před tebou chráním,“ připomněla oblíbený citát žena, kterou na její cestě životem posílil i boj s nemocí covid-19, kterou prodělala dvakrát.

Zklamaná jsem, zlomená nikoliv, popsala Absolonová své emoce

„Zklamaná jsem, ale zlomená rozhodně ne. Na to nemám povahu. Já jsem na začátku řekla, že těch problémů bylo víc. Nezlobte se, já mám dvě malé děti a já bych hrozně chtěla, aby se jim tohle všechno vyhnulo,“ uvedla velkoryse pro magazín Showtime, když popisovala krach sedmiletého vztahu.

Zpěvačka tak v těžkých chvílích udržela dekorum a neprala na veřejnosti špinavé prádlo. Uvědomovala si, že Horna pořád bude otcem jejích dvou synů, přála si, aby ho nešpinila v očích Tadeáš a Matouše. I to byl silný krok, ze kterého by si řada zklamaných matek (i tatínků) měla vzít příklad.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.