Celebrity

29. července 2022 19:30

Šarlota Chmelařová

Soukup a Hanychová otevřeně o svém vztahu. Promluvili o miminku i zlozvycích

Jaromír Soukup (53) a Agáta Hanychová (37) před zhruba dvěma měsíci veřejně přiznali svůj vztah. Zamilovaná dvojice spolu tráví první společnou dovolenou a stále září štěstím. Teď se rozhodli svým fanouškům odpovědět na zvídavé otázky týkající se jejich lásky. Plánují spolu rodinu? A je něco, co Soukupovi na Hanychové vadí?

Modelka Agáta Hanychová a mediální magnát Jaromír Soukup patří mezi ostře sledované páry českého showbyznysu. Ačkoliv spojení této dvojice mnohé zpočátku zaskočilo, nyní už jim vztah spousta fanoušků přeje. Svou první dovolenou, kterou tráví už několik týdnů ve španělské Marbelle, si velice užívají. Podnikatel má v této oblasti vlastní nemovitost, kam svou novou lásku vzal.

Vztah se Soukupem Agáta definitivně potvrdila téměř před dvěma měsíci:

Svůj vztah už dvojice otevřeně prezentuje na sociálních sítích, kde sdílí společná videa a fotografie. Nyní Hanychová své fanoušky potěšila, protože na svém Instagramu udělala přímý přenos, v rámci kterého jí a Soukupovi mohli sledující půl hodiny pokládat zvídavé dotazy. Lidé se ptali zejména na záležitosti týkající se jejich vztahu.

Dvojice promluvila o rodině

Jedna z prvních otázek se týkala plánování dalších potomků. Oba dva mají děti z předchozích vztahů. Soukup má s bývalou manželkou Monikou Drlíkovou syna Lukáše (27) a dceru Natálii (21). Hanychová má také dvě děti, ale každé s jiným partnerem. Syna Kryšpína (10) má s podnikatelem Mirkem Dopitou (38) a dceru Miu (4) s hercem Jakubem Prachařem, se kterým si prošla ošklivým rozvodem.

Dvojice na otázku týkající se založení rodiny reagovala zaskočeně. „To asi takhle nevíme, že jo,“ reagovala Hanychová a otočila se přitom na Soukupa, který se jen potutelně usmíval a nijak věc nekomentoval. Oba dva na sebe pějí chválu. Podle Agáty je Soukup první muž, kterého si váží a kterého nemusí živit. O šestnáct let starší Soukup je ze své přítelkyně také nadšený. A čím ho zaujala?

„Vším, nedokážu to říct jedním slovem. Krásná, hodná, myslím, že si ve všem rozumíme. Nemáme asi žádné téma, o kterém bychom si neměli co říct nebo se v něm zásadně střetli. Přemýšlím... mně se na tobě líbí všechno,“ řekl zamilovaně Soukup, který prý omezí své působení na televizních obrazovkách. „V televizi budu míň, protože už nemám tolik času jako dřív. Mám Agátu,“ prohlásil a dal tím jasně najevo, že novému vztahu chce věnovat většinu svého času i pozornosti.

Soukupovi na Agátě vadí její zlozvyk

Ačkoliv pár působí velice zamilovaně, už se objevila věc, kterou Soukup u Agáty nevidí příliš rád –⁠ a tou je kouření. Známá rebelka nepatří zrovna mezi ženy, které by si nechaly něco diktovat, kvůli svému partnerovi na tom ale prý pracuje.

„Agáta to omezuje, včera vykouřila sedm cigaret. S tím ji trochu prudím... Provozuju mírný nátlak. Počítám jí vajgly v popelníku. Vždycky když si zapálí, zvednu obočí, jestli je to nutné,“ prozradil, jakým způsobem drží nad svou přítelkyní dozor. Před pár měsíci však modelka sama prohlašovala, že s kouřením končí, protože chce být zdravá. Stalo se tak poté, co jí lékaři při sonografii prsu objevili cystu.

Sdílejte článek
Štítky rodina Instagram sociální sítě vztah partner celebrity Jaromír Soukup Agáta Hanychová Marbella láska vztah český showbyznys

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.