Celebrity

5. srpna 2022 06:01

Josef Šťastna

Žilková se pochlubila polonahým synem. Vincent má geny po sousedovi, vtipkovala

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka (24) - Veronika Žilková o vztahu s politikem

Každá máma je pyšná na své děti a výjimkou není ani populární herečka Veronika Žilková (60). Dosud novináře zajímala hlavně její dcera Agáta Hanychová (37), nyní se o slovo a mediální slávu stále více hlásí také Vincent Navrátil (25). Pyšná Veronika Žilková ukázala žhavou fotku svého syna a popsala, po kom zdědil geny.

Sympatický Vincent Navrátil se stále více prosazuje jako herecký i autorský talent. Syn Martina Navrátila (†55) navíc díky studiu v zahraničí hovoří plynně anglicky, takže má slušnou šanci se jednou prosadit při tvorbě mezinárodních projektů.

A je rozhodně vidět, že kromě rozvíjení intelektu a jazykových dovedností v poslední době Vincent zamakal také na svém fyzičnu. Hrudník mu narostl tak, že by se mohl brzy zhostit i role nějakého zápasníka či mafiána.

„Mix genů. Vincent vypadá jako můj táta, jeho táta a náš soused. Soused je vtip,“ s humorem sobě vlastním oglosovala populární herečka fotku svého syna, kterou umístila na Instagram.

Diváci a divačky ale nevidí polonahého Vincenta poprvé. Své svaly a mužný hrudník v minulosti již několikrát ukázal v televizi. Pokud by ale některá fanynka zatoužila mít polonahého Navrátila doma, bude to pro ni oříšek. Vincent totiž má vážný vztah s embryoložkou Anetou Kňávovou, se kterou chodí déle než tři roky.

„Obdivuji ji, že dokáže přijmout můj suchý a nekompromisní humor. A že jí nevadí, že žije s příležitostnou přehnaně emocionální uměleckou hysterkou, k čemuž jsem však, na moji obranu, geneticky šlechtěný,“ uvedl v minulosti pro iDnes.cz s tím, že i on si sílu rodiny a genů každý den uvědomuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.