Celebrity

18. července 2022 12:05

Josef Šťastna

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup jsou spolu už měsíc. Výročí slaví odvážnou fotkou

Někteří fanoušci měli podezření, že Agáta Hanychová (37) svou lásku k mediálnímu magnátovi Jaromíru Soukupovi (53) jen předstírá. Další tipovali, že jde o formu obchodní spolupráce. Jenže se zdá, že jejich vztah stojí na reálných základech, oba se podporují a vzájemně k sobě zapadají jako dvě kostičky stavebnice. Klape jim to navíc už více než měsíc.

Dne 19. června šla Agáta po mediálních spekulacích s kůží na trh a potvrdila, že chodí s Jaromírem Soukupem. Rázně tehdy uvedla, že nic nepředstírá a vztah je opravdový. Když od redakce Prima Ženy dostala dotaz, zda náhodou nejde jen o obchodní spolupráci, zavrtěla hlavou s tím, že nemá potřebu nic vysvětlovat ani se obhajovat před veřejností.

Na další otázky, zda opravdu Agáta tvoří pár s mediálním magnátem, reagovala také její kamarádka Ornella Koktová (29). Ta prozradila, že na ní dcera Veroniky Žilkové vyzvídala, jaký je vztah se starším mužem. Ornella je totiž sama vdaná za pětašedesátiletého podnikatele Josefa Koktu.

„Agáta opravdu chodí s Jaromírem Soukupem, raději už k tomu ale nebudu nic říkat,“ potvrdila pro Prima Ženy se smíchem Ornella a dodala, že se nepovažuje za žádnou dohazovačku a že Agáta si své štěstí našla sama.

Po snové dovolené ve Španělsku, kam Soukup pozval nejen Agátu a její děti Miu a Kryšpína, ale také Veroniku Žilkovou a Kordulu Stropnickou, je zřejmé, že zamilovaný pár vztah posunul na další metu. Jaromír Soukup má po boku mladší partnerky za sebou první měsíc a veřejnost s napětím sleduje, jak dlouho bude miliardář stačit rychlému životnímu tempu své drahé polovičky. Ta jako stvrzení faktu, že jejich soužití zatím funguje nadmíru dobře, sdílela na svém instagramovém profilu další společnou fotografii.

Jaromír Soukup vedle Agáty opravdu omládl, že?

Posted by Prima ŽENY on Monday, July 18, 2022

Po bolestivém krachu manželství s Jakubem Prachařem (38) nevydržela Agáta příliš dlouho s žádným mužem. Potetovaného truhláře Adama Raitera či podnikatele Jiřího Hellera ze svého života vypustila po pár intenzivních týdnech. Pohledný chirurg Andrej Nikov se vedle Agáty objevoval osm měsíců. Po Prachařovi drží v délce vztahu s Agátou časový rekord.

Nyní bude zajímavé sledovat, kolik měsíců vedle Agáty zvládne Jaromír Soukup. I když není nejmladší, zdá se, že vedle energií nabité ženy hodně pookřál. Do karet mu hraje, že patří mezi zajištěné muže, má vychování, umí se pohybovat ve vysoké společnosti a navíc si našel cestu k Agátině rodině – respektují ho údajně její děti a zaujmout dokázal i Veroniku Žilkovou. Ta byla příjemně zaskočená, když na společné dovolené viděla Soukupa u špinavého nádobí.

„Nebudu komentovat Agátu, ale z pana Soukupa jsem unesená. Třeba už jen to, že po nás všech umyl nádobí. U žádného svého manžela jsem to ještě nezažila. Nikdy žádný chlap u mě nebo u Agáty nádobí nemyl,“ vylíčila nadšená herečka pro deník Blesk.

Sdílejte článek
Štítky láska dovolená rodina vztah Jaromír Soukup Agáta Hanychová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.