Celebrity

13. července 2022 10:25

Josef Šťastna

Veronika Žilková viděla miliardáře Soukupa fyzicky pracovat. Ten den ji šokoval

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Herečka Veronika Žilková (60) nikdy nepatřila mezi fanynky mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (53). Vše se změnilo, když k podnikateli zahořela láskou její dcera Agáta Hanychová (37). V tu chvíli se Žilková začala na Soukupa dívat jinýma očima. Dnes je z něj nadšená až šokovaná.

Veronika Žilková, která je známá prořízlou pusou a tím, že nerada chodí kolem horké kaše, se dlouho nevyjadřovala k tomu, že její dcera Agáta sbalila miliardáře Soukupa. Když už před novináři vypustila nějaké to slovo, byla v něm špetka ironie či pochybností.

Celý pohled na Jaromíra Soukupa změnila společná dovolená ve Španělsku. Na začátku léta vzal Soukup do svého sídla nejen Agátu a její děti, ale dorazila také Veronika Žilková s dcerou Kordulou Stropnickou. A podle fotek, které se začaly objevovat na sociálních sítích, bylo patrné, že si klan Veroniky Žilkové pobyt u Soukupa náramně užíval.

Slunce, moře a nádobí Jaromíra Soukupa

Ve Španělsku se navíc ukázalo, že Soukup není jen bohatým mužem, který může rodině Veroniky Žilkové nabídnout bazén, metráky jídla či luxusní dárečky. On se navíc umí chovat jako milující a pozorný muž. A to byl moment, jenž herečku dostal do kolen. To byl den, na který bude hodně dlouho vzpomínat.

„Z pana Soukupa jsem unesená. Třeba už jen to, že po nás všech umyl nádobí. To jsem ještě u žádného svého manžela nezažila. Nikdy žádný chlap u mě nebo u Agáty nádobí nemyl. Ředitel televize se zvedl a šel mýt nádobí, my jsme s Agátou obě dvě upadly, takže já tomu vztahu strašně fandím, protože si myslím, že má dobré srdce,“ popsala herečka deníku Blesk, když ji reportéři zastihli na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Jaromír Soukup tak získal nejen srdce Agáty Hanychové, ale dokázal si na svou stranu naklonit i potenciální tchyni. To je stav, ke kterému se předchozí Agátini muži často nedokázali ani přiblížit.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.