Kordula Stropnická vyrazila se sestrou Agátou na párty. Předvedla odvážný outfit

Kordula Stropnická (16) aktuálně zažívá jedno z nejtěžších období v životě. Její rodiče totiž procházejí nepříjemným rozvodem a ona musí všemu přihlížet. Starší sestra Agáta (37) se proto rozhodla vzít mladší Kordulu do společnosti, aby přišla na jiné myšlenky. To se očividně povedlo a dcera Veroniky Žilkové (60) a Martina Stropnického (65) opravdu zazářila.

Modelka a influencerka Agáta Hanychová se po delší době, kterou strávila se svým novým přítelem Jaromírem Soukupová (53) v zahraničí, vrátila zpět do své rodné země. Vzhledem k tomu, že její mladší sestra Kordula Stropnická nezažívá příliš ideální období, rozhodla se užít si domovinu společně s ní.

Sestry se poprvé po velmi dlouhé době objevily na veřejnosti samy a byly opravdu nepřehlédnutelné. Už na festivalu v Karlových Varech byla Kordula za hvězdu a zdá se, že pozornost se jí zalíbila. Nyní společně vyrazily na hudební show ve známém pražském klubu a bylo vidět, že si obě dvě večer opravdu užily.

„Vzala jsem Kordulku ven, aby přišla na jiné myšlenky,“ prozradila Agáta pro portál Blesk.cz a zmínila i to, že si se svou maminkou vyměnily děti. Kordula tak vyrazila s Agátou na párty, zatímco Agátin Kryšpín a malá Mia vyrazili s babičkou Veronikou Žilkovou na minigolf.

Veronika Žilková s Martinem Stropnickým řeší střídavou péči o dceru Kordulu

Odvážný outfit

Už na červeném koberci byla Kordula po boku své maminky Veroniky nepřehlédnutelná. Šaty, které tehdy zvolila, patřily rozhodně k nejvydařenějším celého festivalu. Na večírek nyní šaty vyměnila za krátký černý top odhalující ploché bříško a černé nízké kalhoty. Vše doplnila o černé sluneční brýle a mini hnědou kabelku od luxusní francouzské značky Louis Vuitton, která celý outfit už jen podtrhla. S výběrem outfitu jí údajně pomohla právě Agáta, o které se ví, že večírky zbožňuje a s výběrem oblečení problém nemívá.

Agáta tentokrát zvolila tmavě modré tylové minišaty, které doplnila lodičkami od známého francouzského návrháře Christiana Louboutina a ikonickou kabelkou od věhlasného módního domu Dior.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.