Celebrity

19. září 2022 12:15

David Laštovka

Překvapivá reakce Veroniky Žilkové na dceřino těhotenství. Agáta jí nic neřekla?

Dlouho se v českém showbyznysu spekulovalo o tom, zda Agáta Hanychová (37) čeká s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53) miminko. Nyní modelka webu Blesk.cz oficiálně potvrdila, že je skutečně těhotná. Redakce Prima Ženy oslovila Veroniku Žilkovou (60), zda se těší na další vnouče. A reakce herečky byla velmi překvapivá.

Agáta Hanychová je matkou dvou dětí. S podnikatelem Miroslavem Dopitou má jedenáctiletého syna Kryšpína, s hercem, moderátorem a hudebníkem Jakubem Prachařem pětiletou dceru Miu. Mediální magnát Jaromír Soukup má z předchozích vztahů sedmadvacetiletého syna Jakuba a o šest let mladší Natálku.

Nyní se zamilovaná dvojice těší na prvního společného potomka. O tom, že dvojice pracuje na miminku, se dlouho šuškalo. Nyní modelka a influencerka oficiálně potvrdila, že s Jaromírem Soukupem založí rodinu. „Jsem těhotná,“ sdělila Agáta Blesku. Bližší informace ke svému požehnanému stavu však zatím prozrazovat nechtěla.

Jak na těhotenství reagovala Veronika Žilková?

Redakce Prima Ženy oslovila Veroniku Žilkovou s dotazem, jak se těší na dalšího člena velké rodiny. Herečka, která po rozchodu s diplomatem Martinem Stropnickým našla novou lásku v podobě hudebníka, bývalého baskytaristy skupiny Argema Josefa Holomáče (66), reagovala zaskočeně.

Veronika Žilková představila nového přítele:

„Nevím, o čem píšete,“ napsala Veronika Žilková v SMS. Poté, co jsme dotaz konkretizovali s tím, že Agáta veřejně potvrdila, že s Jaromírem Soukupem čeká miminko, už herečka žádnou další odpověď nezaslala. Je tedy možné, že se o těhotenství své dcery dozvěděla z médií? Nebo ji přepadly velké emoce a stěží hledala vhodná slova? Je pravděpodobné, že se Agáta a Jaromír Soukup k požehnanému stavu vyjádří více v příštích dnech.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.