Celebrity

15. září 2022 11:33

Tomáš Durčák

Agáta Hanychová sdílela dojemné video s Jakubem Prachařem. Žilková ji rozplakala

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Byť už Agáta Hanychová (37) s Jakubem Prachařem (39) nejsou kvůli četným sporům manželé, oslava narozenin jejich dcery Mii se neobešla bez obou. A dík za to patří především Agátě, která kromě nádherné oslavy pro dcerku zažila hned ráno slzy štěstí, jež vyvolala její maminka Veronika Žilková (60).

Na dojemném videu nechybí Jakub Prachař

Agáta Hanychová využila pátých narozenin dcerky k tomu, aby v úterý na Instagramu sdílela krásnou kompilaci fotografií nejen z těhotenství, ale i porodu a dnů po porodu Mii. Na fotkách tak přirozeně nechybí ani její tehdejší manžel Jakub Prachař, se kterým se v roce 2020 rozvedla.

Jakub se přesto na videu objevil a je na něm mimo jiné patrné, že se snažil být Agátě během těhotenství oporou a z narození dcery měl nesmírnou radost. Ta si za toto gesto vůči svému bývalému manželovi vysloužila od veřejnosti velkou podporu a hromadu chvály.

Důkazem toho budiž i fakt, že zatímco Agátiny snímky s jejím nynějším partnerem Jaromírem Soukupem (53) na jejím Instagramu tu a tam horko těžko překročily 10 000 lajků, video s dcerou Miou a Jakubem Prachařem má již přes 22 500 lajků. Záplavou podpory se to hemží i v komentářích.

Společný stream s maminkou Veronikou

Velký úspěch u fanoušků na Instagramu a narozeniny dcerky však v úterý nebyly jediným důvodem ke štěstí. V následném živém vysílání se svou maminkou Veronikou Agáta prozradila, že byla už ráno dost naměkko, když dostala od matky dojemnou zprávu.

„Máma se mnou byla u prvního porodu a dneska mě rozplakala zprávou, kterou mi napsala: ‚Gratuluju ti k narození Mii. Jsem pyšná máma na to, že jsi máma,‘ prozradila Hanychová na streamu. Štěstí z dalšího vnoučete neskrývala ani Veronika Žilková.

„Když se vašemu dítěti narodí dítě, je to to nejvíc, co se těm starým matkám může stát. A musím říct, že Agáta měla hrozně těžké těhotenství, protože bylo hodně dramatické, jelikož se s Kubou hodně hádali. Vždycky pak přišla k nám domů a plakala. Říkala jsem jí, jak tohle jenom dopadne, ale nakonec to dopadlo super,“ zavzpomínala na nelehké období těhotenství své dcery Veronika.

Agáta se dnes s Jakubem snaží o co nejlepší výchovu dcery

Vzápětí však obě dodaly, že všechny konflikty, křivdy a zlá krev jsou již zapomenuty a dnes by byl absolutní nesmysl ignorovat fakt, že Jakub Prachař je tatínkem Mii. „I proto Agáta sdílela video s jejím tatínkem, protože Mia je půlka jeho,“ uvedla Veronika Žilková, která aktuálně sama prochází nelehkým obdobím rozvodu s manželem Martinem Stropnickým.

Malá Mia mezitím trávila svou první narozeninovou oslavu u tatínka, jelikož tu loňskou v den svých narozenin absolvovala u Agáty. Oslava s maminkou ji prý čeká v pátek. Vše tak nasvědčuje tomu, že Agáta a Jakub jsou spolu i přes rozvod dnes již zadobře a jde jim na prvním místě o dobro společné dcery.

Sdílejte článek
Štítky rozvod Veronika Žilková Instagram Jakub Prachař narozeniny děti Jaroslav Soukup Agáta Hanychová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.