Celebrity

23. srpna 2022 18:00

Josef Šťastna

Sára Affašová brzy potěší klan Donutilů miminkem. Ukázala plný dekolt před porodem

Herečka Sára Affašová (28), která se pyšní exotickým vzhledem díky syrskému tatínkovi, se na podzim stane maminkou. Na miminko se těší nejen její partner Martin Donutil (31), ale také jeho otec Miroslav (71), který patří k nejobsazovanějším českým hercům. Affašová fanouškům ukázala, jak se před porodem mění její tělo a zejména dekolt.

Okouzlující kráska se už na podzim stane maminkou a udělá z herce Miroslava Donutila dědečka. Však už také promluvila o tom, že ona i její partner počítají s tím, že prarodiče pořádně zapojí do hlídání miminka.

„Už se moc těšíme. Zatím si s miminkem povídáme, Martin nám večer čte a ono kope a mele sebou ostošest. Dočkat se samozřejmě nemůžou ani prarodiče, hlavně babičky. Na ně my tak trochu spoléháme s hlídáním. Od ledna bych měla nastoupit zpět do divadla, takže budeme za každou pomoc moc rádi,“ popsala herečka pro MF DNES.

Co na sebe Sára Affašová a Martin Donutil prozradili v rozhovoru s Honzou Dědkem?

Ještě než se její těhotenství dostane do finální fáze, nechala si na památku nafotit krásné černobílé snímky, které dosvědčují, že na příchod miminka se připravuje nejen její mysl, ale i tělo. A fanoušci na decentní snímky pějí samou chválu.

Pohledný pár si nechal pohlaví miminka prozradit od lékařů, nemají ale potřebu toto tajemství sdělovat veřejnosti. „Zatím si pohlaví miminka necháváme pro sebe. Mám vlastně takovou zvláštní příhodu. Zdálo se mi o miminku, držela jsem ho v náručí a ptala se, co tedy je – jestli holčička, nebo chlapeček. Miminko roztáhlo nožičky a já od té doby věděla, co čekáme. Následně nám pohlaví doktor potvrdil,“ doplnila žena, která zčásti ovládá i arabštinu, jež je mateřským jazykem jejího otce.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.