Celebrity

6. října 2022 18:33

Tomáš Durčák

Jitka Boho o závěru těhotenství: Dítko mě pěkně zkouší. Jak se snaží vyvolat porod?

Kromě toho, že Jitka Boho odpočítává poslední dny do porodu, měla poslední fázi těhotenství náročnější než řada nastávajících maminek. Spolu s partnerem Tomášem Hřebíkem totiž museli zároveň zvládnout stěhování z Třebíče do nově zrekonstruovaného bytu v Praze.

Druhému potomkovi se na svět stále nechce

Česká Miss 2010 se už velmi brzy stane dvojnásobnou maminkou a bude mít k dceři Rosálce z předchozího vztahu druhého potomka. Svůj porod původně očekávala na konci září, ale zatím se miminku stále nechce ven. Termín porodu má však až 10. října, takže je stále čas.

„Tak mě to dítko pěkně zkouší. Dnešní noc byla téměř bez spánku, poslíčci víceméně pravidelně po 9-10 min,“ svěřila se o bezesné noci Jitka na svém Instagramu. „A v půl 7 jako když utne. A to jsem si dávala před spaním i horkou vanu,“ dodala zpěvačka, která už se očividně těší, až bude mít porod za sebou.

Pro druhého potomka už je ostatně vše připraveno. S přítelem, politikem Tomášem Hřebíkem Jitka celé léto pilně rekonstruovala jeho pražský byt, aby se sem na podzim mohla nově čtyřčlenná rodinka nastěhovat a začít nový společný život.

V rámci meditací si s miminkem zkouší povídat

Jitka už se na Instagramu mimo jiné pochlubila tím, jak má pro dítě zařízený budoucí pokojíček i postýlku. „Už se tě nemůžu dočkat. Ale u maminky je ti zatím asi moc moc hezky,“ svěřila se v úterý na Instagramu Jitka a dodala: „Kéž by to šlo vše přirozeně, to je mé velké přání. Jsem připravená a vše pro tebe taky, lásko.“

Finální fázi porodu si krátí mimo jiné meditacemi, ale na rady svých fanynek také rozpravami s dosud nenarozeným miminkem, jehož pohlaví zatím neprozradila. „Dokonce jsem měla včera asi desetiminutovou meditaci (takovou rozmluvu mezi mnou a miminkem) na radu jedné z vás. Tak jsem si říkala, že to asi zabralo, ale pak si to miminko zase rozmyslelo,“ dodala Jitka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.