Celebrity

25. září 2022 19:23

Vanesa Havlíková

Porod už je za dveřmi. Jitka Boho očekává miminko opravdu každým dnem

Česká Miss 2010 Jitka Boho (30) už odpočítává dny do porodu. Zpěvačka se zanedlouho stane dvojnásobnou maminkou a s partnerem Tomášem Hřebíkem (42) se na společné miminko už opravdu velmi těší.

Jitka Boho má z předchozího vztahu dceru Rosálku (6), které už co nevidět přibude sourozenec. Sobota byla dnem, kdy zpěvačka tipovala, že už bude na porodním sále a na svět bude přivádět své druhé dítě. Instinkt ale zklamal a zpěvačka místo porodu zvládla odvolit.

„Tak dnes je 24. 9., to jsem si tipovala, že budu rodit. Poslíčky už teda trochu mám, ale na porod to nevypadá. Takhle, ještě není konec dne, že!? Ale miminko asi ví, že to tady s mamčou musíme v kuchyni dovybalit a hezky uspořádat… No a pak už budou ty ‚nohy hore‘, jo? Jak dlouho mi tam vydrží, to nikdo neví. Ještě odvolit a pak už budu jen odpočívat. Blíží se finále,“ napsala v sobotu Jitka Boho na své sociální sítě.

Pohlaví miminka neprozradili

Jitka své druhé miminko čeká se známým politikem Tomášem Hřebíkem (42). Právě on je v tuto chvíli Jitčinou velkou oporou. To, jestli budou mít holčičku nebo chlapečka, si oba nechávají pro sebe. Jitka se na podobné otázky dokonce ptala už kdysi kartářky.

„Přiznám se, že mi předpověděla nejen to, že budu mít chlapečka, ale taky to, že budu mít dvě děti. Tak nevím. Ale takhle, záleží to na Tomášovi. Já jsem podle mě připravená mít klidně tři děti. Nevím teď, jak to bude náročné se dvěma, ale fyzicky si připadám, že bych to mohla zvládnout, že jsem silná. Nebo si to aspoň o sobě myslím. Takže jestli dvě děti nebo tři, to už mi přijde dost podobné a nechávám to osudu. A jestli třetí, nebránila bych se tomu, ale nejdříve si zkusíme, jak nám to půjde se dvěma,“ svěřila se před časem Jitka redakci webu Prima Ženy.

Dcera Rosálka se na mladšího sourozence už těší

Na miminko se netěší pouze rodiče, ale i malá Rosálka, která si tak brzy bude mít s kým hrát.

„Těší se jak kdy. (smích) Myslím, že to je podle toho, jak se vyspí. Někdy když vidí, že mě miminko kope, nechce sourozence, protože má pocit, že mi ubližuje. Tak to se jí snažím vysvětlit, že neubližuje, že je to hezké a příjemné. Už si zkoušela i sama sáhnout a cítit ty pohyby. A někdy když si děláme srandu, že bude velká ségra, bude sourozence všechno učit, a říkám jí, že doufám, že nebudou dělat lumpárny, zase se směje a těší. Takže jak kdy. Myslím ale a doufám, že to bude v pohodě,“ doplnila Jitka Boho, která se během těhotenství nebála ukázat na svých sociálních sítích těhotenské bříško.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.