Celebrity

14. července 2022 18:40

Vanesa Havlíková

Jitka Boho sdílí odvážné fotky a vyzývá ženy: Buďte sexy i v těhotenství

O tom, zda se mají těhotné ženy fotit s odhaleným bříškem nebo mají nosit sexy vyzývavé oblečení, se vede letitá diskuse. Jitka Boho (30) patří do skupiny žen, které se odhalování nebojí a své tělo i v období těhotenství rády ukážou.

Zpěvačka a Česká Miss 2010 Jitka Boho se již za pár měsíců dočká svého druhého potomka. První dceři Rosálce (6) tak už co nevidět přibude sourozenec.

Může žena být sexy i v těhotenství?

Nejenom Jitka Boho, ale i Kristýna Schicková či světová hvězda Rihanna se nebojí během těhotenství své vnady ukázat. V modelech odhalujících nejviditelnější symbol mateřství se často prezentují nejen na Instagramu, ale i na veřejnosti. Jitka Boho se nedávno zeptala i svých sledujících na sociálních sítích, jaký na to mají názor a zda mohou být i těhotné ženy sexy. Pro ni samotnou je to věc zcela přirozená a i nastávající maminky podle ní můžou být nějaký ten den přitažlivé.

„Co si myslíte o spojení slov ‚sexy v těhotenství‘? Přijde vám to nevhodné, vhodné, vulgární? Asi je to opět 100 lidí, 100 chutí. Pro mě je to ale spíš dost přirozené,“ vysvětluje svůj postoj k odhalování Jitka Boho skrz sociální sítě.

Své těhotenské bříško ráda ukazuje i Eva Burešová. Jak se připravuje na své druhé dítě?

Dle názoru Jitky je ale naprosto v pořádku mít dny, kdy být sexy a přitažlivá tak úplně nejde. „Taky nemám každý den chuť vypadat, jako když jdu někam na party, to je jasný. Mám 90 % těhotenského oblečení, protože jiné nedopnu nebo neobleču, ale rozhodně si chci stále připadat přitažlivá. Píšu to proto, abyste si třeba taky zkusily, nastávající (ale i ty nenastávající) maminky, udělat jednou za čas den pro sebe, je to opravdu moc důležité,“ vzkazuje Jitka všem ženám. Zároveň vybízí i jejich partnery, aby se nebáli čas od času svým drahým polovičkám říct něco hezkého, co je potěší.

Chlapeček, nebo holčička?

Své druhé miminko zpěvačka čeká se známým politikem Tomášem Hřebíkem (42). Právě on je v tuto chvíli Jitčinou velkou oporou. To, jestli budou mít holčičku, nebo chlapečka, si oba nechávají pro sebe. Jitka se na podobné otázky dokonce ptala už kdysi kartářky.

„Přiznám se, že mi předpověděla nejen to, že budu mít chlapečka, ale taky to, že budu mít dvě děti. Tak nevím. Ale takhle, záleží to na Tomášovi. Já jsem podle mě připravená mít klidně tři děti. Nevím teď, jak to bude náročné se dvěma, ale fyzicky si připadám, že bych to mohla zvládnout, že jsem silná. Nebo si to aspoň o sobě myslím. Takže jestli dvě děti, nebo tři, to už mi přijde dost podobné a nechávám to osudu. A jestli třetí, nebránila bych se tomu, ale nejdříve si zkusíme, jak nám to půjde se dvěma,“ svěřila se Jitka redakci webu Prima Ženy.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.