Jitka Boho měla autonehodu. Myslela jsem jen na dceru, jestli se jí něco nestalo, říká

Naštěstí to odnesly jen plechy. Tak by se dala popsat autonehoda, kterou tento týden zažila zpěvačka a bývalá modelka Jitka Boho, když do ní zezadu narazil jiný řidič. Byl to pro ni šok, o to horší, že v autě vezla svoji šestiletou dceru, která nehodu oplakala.

V tu chvíli jsem myslela jen a jen na Rosi, jestli se ji něco nestalo. Byla v šoku, plakala, ale hlavně proto, protože naše autíčko doslova miluje, a byla tak strašně nešťastná, co se mu stalo. Takže auto máme na dva týdny v servisu a já se opět před každou cestou modlím (k andělům, vesmíru…), abychom dorazily v pořádku, popsala Jitka Boho na svém Instagramu, kde celou nehodu popsala.

Jitka Boho pod svým dívčím příjmením Válková v roce 2010 ještě na střední škole vyhrála soutěž Česká Miss, ve finále byla nejen nejmladší, ale se svou výškou 171 centimetrů také nejmenší ze všech soutěžících dívek.

O pár let později se zase stala semifinalistkou prvního ročníku reality show Česko a Slovensko hledá SuperStar, účinkovala také v show Tvoje tvář má známý hlas. V roce 2015 si vzala muzikanta Lukáše Boho, před dvěma lety se rozvedli – jejich dcera Rosálie se narodila na podzim roku 2015.

Od manžela se tehdy Jitka s čtyřletou dcerou Rosálkou odstěhovala zpět na Třebíčsko ke svým rodičům. Později chodila s režisérem Matějem Liškou, nedávno však na Instagramu představila nového přítele, kterým je, jak sama napsala, „zemědělec“ a zejména politik Tomáš Hřebík. Jsou spolu více než půl roku. Původně se setkali pracovně a nějaký čas si vykali.

Sdílejte článek
Štítky Instagram Jitka Boho silniční dopravní nehoda

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.