Velká věštba na říjen pro Panny: Pozor, ať vám někdo neukradne vaše nápady!

Co čeká Panny v desátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Panny z tarotových a mariášových karet run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na říjen vychází karta Velekněze. Ten předpovídá, že i kdybyste nechtěli, budete muset brát věci tak, jak jsou, možná dělat i nějaké ústupky. Ve vztazích Velekněz nenabízí nějaké příliš velké radosti, spíš vás přiměje k tomu, abyste se smířili sami se sebou i s chováním toho druhého. Zaměřte se spíš na sebe a na to, co je dobré pro vás.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce bude náročnější z hlediska práce, nejspíš se vůbec nezastavíte. Hodně pracovat budete i v intelektuální rovině. A může se stát, že z vás někteří lidé budou chtít vytáhnout informace, které by pak mohli využít jinde. Hlídejte si tedy své know-how a své myšlenky a nápady se snažte prodat sami. Mohlo by se vám to podařit.

Třetí dekáda bude vysloveně příznivá a mohli byste sklidit něco, co jste zaseli už před delší dobou. Radost přijde i v osobní rovině. Možná zažijete vydařené rande a máte-li vztah, který se vyvíjí už delší dobu, mohlo by přijít už něco jistějšího. Pokud jste v dlouhodobějším vztahu, možná zažijete nějakou vzpruhu a něco si dopřejete.

Kámen štěstí pro Panny na říjen: Onyx

Kdysi se věřilo, že má v sobě onyx sílu démona nebo zlou sílu, která může ničit vztahy. Není to tak, onyx je ochranný kámen. Zkuste s ním meditovat, abyste zjistili, jak s vámi rezonuje.

Onyx posílí vaši osobní sílu, zejména když stojíte tváří v tvář protivníkům, nebo v jiné těžké situaci. Můžete ho zapojit do ochranných kouzel. Pokud víte, že půjdete mezi lidi, kteří mají špatné úmysly nebo vám nepřejí, vezměte si kousek černého onyxu do ruky nebo si ho dejte do kapsy, kabelky či tašky. Bude vás chránit před jejich zlou energií.

Věří se, že onyx uchovává všechny vzpomínky člověka, který ho nosí. Hlídejte si tedy, aby se váš kámen nedostal do cizích rukou.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.