Velký podzimní horoskop – Panna: Štěstí i strádání prožije v lásce a partnerství

Hlavním tématem podzimu budou pro Panny partnerské vztahy, ve kterých prožijí štěstí i trápení zároveň. Mohlo by se jim dařit v jejich finančních záležitostech, ale na velké peníze to nevypadá. Úspěch je čeká na kratších cestách, v komunikaci s blízkými příbuznými a v učení.

Pro všechny Panny motem tohoto podzimu budou partnerské vztahy, láska a domov. V milostných záležitostech se jim bude dařit v září a v první polovině října. Poté se dostaví krize v podobě různých nedorozumění, citové rozčarovanosti, u mužů Panen dokonce i jakési sexuální nechuti. Rozmrzelost a střídavé nálady se podepíšou i na jejich kariéře a v zaměstnání. Naštěstí už koncem října jim na pomoc přispěchá planeta štěstí Jupiter, která jim ze znamení Ryb do jejich partnerství dodá radost, optimismus a novou fyzickou energii. Po celý podzim by se Pannám mělo náramně dařit v komunikaci, v učení, ve vylepšování vztahů se sourozenci a sousedy. Hlava jim pojede na plné obrátky, budou se tak moc spolehnout na svůj bystrý postřeh i úsudek. V říjnu mohou očekávat i nějaké překvapivě dobré zprávy.

Panna a láska

Náročnější období v milostných a partnerských vztazích mohou Panny očekávat zejména kolem poloviny října, kdy se do jejich milostného života vkradou pochybnosti, podivné emocionální touhy, které vyvěrají z hlubokých vrstev nevědomí. Ty se mohou projevovat prostřednictvím různých neuróz, ke kterým mají Panny sklony. Koncem října se milostný život Panen srovná, ale v druhé polovině listopadu se chaos a neklid do jejich citů bohužel vrátí. Znovu mohou pociťovat i napětí mezi domácími a pracovními povinnostmi.

Panna a práce

Všechny větší pracovní úkoly a povinnosti by Panny měly zvládnout do poloviny října. Pak se dostaví únava a ony zničehonic zatouží po odpočinku. A ten by si skutečně mohly dopřát, nic zásadního jim v práci neuteče a ony naberou dostatek sil do dalšího pracovního úsilí.

Panna a zdraví

Od poloviny září a po celý říjen v oblastí zdraví všech Panen úřaduje nepříjemný kvadrát mezi planetami Saturn a Uran. Ten vytahuje na scénu zanedbané zdravotní problémy. Pokud Panny v minulosti něco nedoléčily nebo přechodily, tak přesně v tomto čase se jejich neduhy přihlásí o slovo. Ale tentokrát by je Panny neměly přehlížet a měly by si vyhojit všechny staré rány na těle i na duši. Pokud se jim to podaří, čeká je po zdravotní stránce skvělý podzim.

Co je pro Panny nejdůležitější?

Dbát o své zdraví, dodržovat duševní hygienu a snažit se ve svých partnerských i pracovních vztazích komunikovat jasně a bez postranních úmyslů. Všechny falešné tóny, lži, polopravdy by se Pannám nemusely vyplatit a k jejich psychické pohodě také nepřispějí.

V čem se na ně usměje štěstí?

Štěstí mohou Panny vyhlížet v bystré komunikaci se svými blízkými. Spolehnout se budou moci na svůj rozum, mentální zdatnost a schopnost se neustále učit. Také v psaní, korespondenci nebo ve studiu budou Panny jedničky.

Dobré rady

  • K vyřizování všech úředních a pracovních záležitostí byste si měli vybrat říjen, v tomto čase se na vás usměje štěstí i ve vašich financích.
  • Koncem října se můžete ještě vydat na kratší cesty, užít si prodloužených víkendů, nejlépe ve společnosti svých drahých poloviček.
  • Listopad bude pro vás měsícem domácích záležitostí. Mohla by vám udělat radost i nějaká velká rodinná oslava.

Zdroj: Autorský článek a najdise.cz

Sdílejte článek
Štítky zdraví láska práce Panna podzimní horoskop 2022

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.