Vaše nejhlubší tajemství podle hvězd. Ryby nejsou tak slabé a Kozorozi tak tvrdí

12 pravidel

Většině z nás záleží na tom, jak se na nás ostatní dívají, co si o nás myslí. Potřebujeme zpětnou vazbu, chceme si být jistí, že nás ostatní přijímají takové, jací jsme, a pokud jim na nás něco vadí, že se to od nich dozvíme. Máme však i svá hluboká tajemství, která nechceme s nikým sdílet a která před ostatními pečlivě skrýváme. Jaká jsou vaše tajemství podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Beran

Na všechny působíte velmi sebevědomě, vystupujete jako někdo, kdo ví, co chce, a ostatních se na jejich názor neptáte. Opak může být pravdou. Potřebujete potvrzení od druhých, že vaše činy, myšlenky jsou skvělé, jedinečné. Potřebujete ujištění o správnosti svého jednání a potřebujete i pochvalu. Pokud se vám jich nedostane, umíte být smutní nebo agresivní.

  • Vaše největší tajemství: Toužíte po pochvale a sebepotvrzení.

Býk

Ke své spokojenosti potřebujete nejprve zabezpečit sami sebe, ukojit vlastní potřeby, pak teprve myslíte na druhé. Nejste však sobci. Možná se tak chováte jen proto, že si v hloubi duše myslíte, že se o vás nikdo nikdy nepostará, že jste na vše sami nebo že vše uděláte nejlépe vy sami.

  • Vaše největší tajemství: Nejprve myslíte na sebe, pak teprve na ostatní.

Blíženci

Všichni vědí, že jste společenští. Milujete lidi, kteří vám nejen dodávají intelektuální podněty, ale umějí vás i pobavit. Trávíte spoustu času se svými přáteli, přesto se často cítíte osamělí. Čím to je? Tajně toužíte po dokonalém citovém napojení na druhé, kterého nejste z podstaty svého znamení jednoduše schopní. Bojíte se dát najevo, jak ostatní potřebujete a že je i hluboce milujete.

  • Vaše největší tajemství: Jste v podstatě osamělí.

Rak

Jste nejcitlivějším a nejemocionálnějším znamením zvěrokruhu. Chcete se starat o druhé, pečovat o ně. Pokud se vám ale něco v životě nevydaří, máte tendenci ze svého neúspěchu obviňovat druhé. Obvykle vinu svalujete na ty, u kterých máte pocit, že si dost neváží vaší péče a starostlivosti. Často to může být i někdo z rodiny.

  • Vaše největší tajemství: Svalujete vinu na druhé.

Lev

Chcete být středem pozornosti, potřebujete zářit a oslňovat druhé. Vůbec se vám nelíbí, když vaši skvělou hlavní roli převezme někdo jiný nebo se o to pokusí. Proč? Možná si dost nevěříte, možná máte pocit, že by vás ostatní mohli v něčem předběhnout, ohrozit. Pokud se světla reflektorů zaměří na někoho jiného, cítíte, že musíte zasáhnout, předvést, jak jste dobří.

  • Vaše největší tajemství: Jste vlastně dost nejistí.

Panna

Ostatní vás vidí jako racionální, praktické bytosti, které si umějí se životem poradit a umějí pomoci i druhým. Jste i dost nároční, bohužel nejvíce sami na sebe. Zkuste si připustit, že jste citlivé duše, nebudujte kolem sebe neprůstřelnou hradbu odstupu, přes kterou se k vám nikdo nedostane. I vy máte právo na selhání, nedokonalost a chyby.

  • Vaše největší tajemství: Jste citlivý člověk.

Váhy

Jste nejpřátelštější znamení ze všech. Rádi se potkáváte s lidmi, milujete jejich společnost, ale také si o nich všechno pamatujete – to dobré i zlé. Někdy můžete díky této vlastnosti působit až strašidelně, ostatní přece zapomínají na jména, tváře, vlastnosti i skutky. Vy nikdy – a umíte to druhým ve vhodný okamžik připomenout.

  • Vaše největší tajemství: Nikdy nezapomínáte.

Štír

Jste znamením tajemství. Dokážete ostatní rychle prokouknout, odhalit utajované vlastnosti a možná i skutky. Málokdo ale ví, že i vy se potřebujete svěřit se svými tajemstvími, vypovídat se ze svého hlubokého nitra. Působíte tak soběstačně, silně a samostatně. Vtip je v tom, že se sice potřebujete svěřit, ale zároveň jste dost nedůvěřiví – moc dobře víte, že žádné tajemství se dlouho neutají.

  • Vaše největší tajemství: Potřebujete se někomu svěřit.

Střelec

Všichni vědí, že jste v podstatě šťastní lidé, kteří se umějí radovat ze života. Ale i vy máte vnitřní démony, se kterými bojujete. Jste velmi citliví, možná i proto jste občas tak ironičtí a sarkastičtí. A ještě jedno tajemství máte – rádi cestujete, ale pravým důvodem vašich cest do vzdálených krajů může být, že chcete uniknout ze svého světa anebo sami před sebou.

  • Vaše největší tajemství: Máte vnitřní démony.

Kozoroh

Jste tak zodpovědní, tolik toužíte po zabezpečení své rodiny a svých blízkých, že na sobě nenecháváte znát žádné vnitřní emoce. Působíte chladně, odtažitě a někdy i dost tvrdě. Přitom jste vřelí a srdeční lidé, kteří jen touží, aby jejich rodina žila v bezpečí a jistotě. Upřednostňujete ostatní před sebou.

  • Vaše největší tajemství: Jste velmi vřelí.

Vodnář

Za každou cenu chcete působit nezávislé a originálně. Někdy dost okázale předvádíte, jak vám na názorech a postojích druhých nezáleží. Ale je to pravda? Na ostatních jste závislí více, než jste si ochotní připustit. Teprve když jsou šťastní lidé okolo vás, jste šťastní i vy.

  • Vaše největší tajemství: Nejste tak jiný člověk.

Ryby

Možná si o vás ostatní myslí, že jste tvární, příliš obětaví a že vás mohou zneužívat. Dost často se mýlí. Vy velmi dobře poznáte, kdo to s vámi myslí dobře a kdo vás chce jen využít. Nikdy nebudete tolerovat nikoho, kdo by vám dlouhodobě ubližoval. Umíte se bránit.

  • Vaše největší tajemství: Nejste tak slabí, jak si druzí myslí.