Co si myslí ženy o jiných ženách podle hvězd? O Lvicích, že jsou pyšné, Panny podceňují

Každá žena určitým charakteristickým způsobem vystupuje, jedná a mluví. Také nějak vypadá, vždy je na ní něco velmi přitažlivého, sexy a něco, co se ostatním nemusí tak líbit. Jak vidí ženy jiné ženy, co si o nich myslí a která žena je mezi ostatními ženami nejoblíbenější? Možná vám odpoví tradiční astrologie.

Beran

Ostatní ženy představitelky znamení Berana nemají příliš v oblibě. Možná proto, že je naopak v oblibě mají muži a možná taky proto, že se zásadně na názor jiných žen neptají. Navíc jim velké potěšení přináší, když ze srdcí svých vyvolených mohou vystrnadit své konkurentky. Ony musejí být vítězkami. Pokud však ostatní ženy u nich odhalí jejich upřímnost, otevřenost a loajalitu, své přítelkyně mezi jinými znameními už hledat nebudou.

Býk

Jiným ženám občas připadají ženy narozené ve znamení Býka příliš krásné, svůdné a smyslné. Také je může mírně rozčilovat jejich schopnost mít vše dokonale „v cajku“ – domácnost, rodinu i práci. To možná i naštve. Ale jestliže pochopí, že ženy Býk jsou těmi nejvěrnějšími a nejtrpělivějšími spřízněnými dušeni, které mohou nalézt, nikdy už je ze svého života nevypustí.

Blíženci

Jiné ženy je považují za příliš intelektuálské a závidí jim skvělé rozumové schopnosti. Kvůli výjimečné výmluvnosti Blíženkyň je však nikdy nedokážou umlčet nebo přeargumentovat. Také se těmto ženám obvykle dost závidí jejich úspěch u opačného pohlaví. Mimochodem dost zasloužený úspěch, protože pouze Blíženkyně umějí spojit sex s inteligencí.

Rak

Ostatním ženám připadají příliš mateřsky založené. Znepokojuje je, jak láskyplně a s jakou mírou vcítění se dokážou věnovat svým mužům života. A to umějí opravdu dokonale. Račice jsou ale také skvělé kamarádky, takže si to u jiných žen obvykle dokážou velmi rychle „vyžehlit“. Jsou to jedny z mála žen, které jsou skoro vždy v ženském kolektivu oblíbené.

Lev

Ostatním ženám připadají příliš sebevědomé, ale je to jinak. Lvice bytostně odmítají být šedými myškami, nickami, musejí vynikat. Ostatně jejich velkolepý zjev sokyně rychle zahání do kouta a ony konkurenci milují. Z ringu lásky odcházejí obvykle jako vítězky. Vzhledem k tomu, že Lvice obvykle pohrdají „bezvýznamnými“ lidmi a dávají to najevo, mohou to mít mezi jinými ženami, ale i málo sebevědomými muži občas dost těžké.

Panna

Ostatní ženy je většinou podceňují. Samozřejmě neprávem. I když Panny občas vypadají jako šedé myšky, mají za ušima. Jsou praktické a zároveň se vyznají v technikách lásky. Muži je milují, protože si umějí v životě poradit, jsou chytré, mají skvělý smysl pro humor a zároveň jsou i smyslné. Vynikají například v umění dotyku, jejich intimní blízkost léčí. Pokud Panny samy nezatrpknou a nestanou se tak zcela nesnesitelnými, jsou u ostatních – mužů i žen – velmi oblíbené.

Váhy

Ostatním ženám překáží jejich krása a skvělý outfit, což se obvykle pozná podle toho, že v jejich společnosti propadají pocitu méněcennosti. Ženy Váhy jsou však natolik noblesní, že tohoto faktu nikdy nezneužívají. Navíc nesnášejí konflikty nebo nedej bože skandály, takže všechny doutnající neshody zažehnou hned v zárodku. Jsou skvělými a věrnými kamarádkami.

Štír

Ostatním ženám připadají Štírky nebezpečné. A jak by také ne – jsou ztělesněním i jejich temných stránek a tajných sexuálních tužeb, které ony samy raději vytěsňují. V nich spatřují svou vlastní touhu po intenzivních a vášnivých zážitcích, na jejich příkladu vidí žízeň po životě. Mužům ostatně nahánějí strach také. Instinktivně cítí, že láska žen ve Štíru je vysaje až na kost. Pravdou však je, že ženy narozené ve Štíru jsou nesmírně důkladné, zodpovědné i starostlivé. Díky těmto vlastnostem nakonec mají v životě mnoho přátel mezi oběma pohlavími – bohužel i mnoho nepřátel.

Střelec

Ostatní ženy mívají problém s jejich rozmáchlým zjevem. Ony vždy něčím vybočují, jsou něčím zvláštní. Jejich mocné charisma září, ale jen do té doby, dokud trvá jejich nadšení a víra v lepší zítřky. Muži Střelkyně milují pro jejich nezdolný optimismus, upřímnost, schopnost zábavy a životní bezstarostnost. Zlí jazykové však tvrdí, že Střelkyním jeden ctitel nestačí, leda tak jeden v každém městě. A je to tak trochu pravda, rozhodně jim nedělá potíže pěstovat své milostné vztahy v globálním měřítku. To jim samozřejmě na popularitě mezi jinými ženami moc nepřidává.

Kozoroh

Ostatní ženy si o nich myslí, že jsou příliš strohé. Mají problémy s jejich nesmlouvavostí a ukázněností. Jistě že se mýlí, ženy narozené v Kozorohu zrají jako víno – časem jsou čím dále lepší a žádná z žen je v konkurenčním boji neporazí. Ostatně tento fakt ostatním, a nejen ženám, obvykle velmi rychle dojde. Pochopí, že mezi zrozenkyněmi znamení Kozoroha je lepší mít své přítelkyně než s nimi bojovat.

Vodnář

Ostatní ženy v nich vidí svoje sestry, které pro ně nepředstavují žádné nebezpečí. Možná tak soudí podle andělského zjevu Vodnářek, jejich přátelské povahy a možná i v jejich zálibě v takových typech mužů, kteří se ostatním ženám nelíbí. Nebezpečná bývá však touha Vodnářek po jedinečnosti a osobitosti, té podřizují i své partnerské a přátelské vztahy. Umějí být pak i velmi nekompromisní.

Ryby

Pro ostatní ženy jsou nezařaditelné. Cítí jejich magickou přitažlivost, ale ta v nich zároveň probouzí i nedůvěru. Moc dobře vědí, proč ženy Ryby vábí muže jako bájné Sirény do své útěšné a zároveň nebezpečné náruče. Ryby obvykle milují lidi, které mohou zachraňovat a také milují ty, kteří dokážou ocenit jejich oddanost i přijímat jejich péči. Přímo zbožňují pocit, že jsou pro své vyvolené po celý život okouzlujícími vílami. U ostatních žen i mužů jsou hodně oblíbené i pro svou ne příliš problematickou povahu.

Ve které znamení se narodila vaše nejlepší přítelkyně?

Mohlo by vás také zajímat:

Zdroj: Autorský článek a Markus Jehle: Partnerské horoskopy, Sagittarius, 2004.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.