Co vám ostatní podle hvězd nejvíc závidí? Panně úspěch, Lvu šarm, Vodnáři nezávislost

Ostatní vám mohou závidět věci, které vy sami u sebe považujete za přirozené a možná si jejich význam vůbec neuvědomujete. Každý z nás má vlastnost nebo schopnost, kvůli které může u druhých vzbuzovat žárlivost. Co ostatní závidí právě vám podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Beran – nekonečné množství energie

Jste předmětem závisti pro vaše nekonečné množství energie. Kde se ve vás bere schopnost znovu a znovu začínat? Po prohraném boji se zvednout a pokračovat? Díky své energii a akceschopnosti v životě dosáhnete mnoha cílů, což vám ostatní mohou jen a jen závidět. Není důvod, protože právě vy jste dokonalým příkladem úsloví: „Bez práce nejsou koláče.“

Býk – schopnost si vychutnat život

Pouze vy umíte zcela rozlišit jeden typ vína od druhého, rozeznat jemné nuance každé vůně. Jste požitkář a s velkou parádou si dokážete užívat chutí, tónů i barev života. Ostatní vám závidí vaši schopnost si vychutnávat i ty příjemnější stránky lidského bytí – žít pro krásu a lásku.

Blíženci – osobní kouzlo

Vaše osobní charisma vám propůjčuje oblíbenost, schopnost otevírat dveře i do těch nejvyšších pater společnosti. Každý by si přál, aby ho všude tak nadšeně vítali a rádi viděli tak jako vás. Ostatní se sice snaží vás napodobit, ale obvykle s menším úspěchem. Pouze vy umíte přirozeně komunikovat s kýmkoliv a kdekoliv. Je to právě vaše sympatičnost, která vzbuzuje u druhých závist.

Rak – schopnost spojovat lidi

Naprosto přesně víte, jak spojovat lidi, jak s druhými navázat kontakt na základě hluboké emocionální sounáležitosti. Není jen jisté, zda se ze svých schopností empatie a soucitu dokážete vnitřně radovat. Možná vám někdy připadají spíše přitěžující a nechápete, proč vám je ostatní závidí.

Lev – přirozenost

Jste zábavný, společenský a druhými i nesmírně oblíbený. A to obvykle vzbuzuje závist nebo alespoň drobnou žárlivost. Je totiž těžké být středem pozornosti a neprobouzet negativní reakce svého okolí. Navíc jste i dost štědrý a velkorysý. Kupodivu i tyto bohulibé vlastnosti mohou být předmětem závisti druhých.

Panna – schopnost dosáhnout ocenění díky píli

Jste pracovitý, pilný a pečlivý. Díky těmto skvělým vlastnostem dosahujete vysokých cílů. Jste úspěšný, v práci chválený, jdete příkladem, a to v druhých může vzbuzovat závist. Ostatní ale nevědí, kolik úsilí, nervů a stresových situací stojí za vaším úspěchem. Většina lidí není schopná tak tvrdě pracovat jako vy, a tak žárlí. Pokud vám někdo závidí, řekněte mu, že nic není tak snadné, jak by to na první pohled mohlo vypadat.

Váhy – klid a rozvahu

Usilujete o rovnováhu ve všech situacích, toužíte po harmonii a klidu. Lidé na vás žárlí právě pro vaši mírumilovnost a schopnost být nad věcí. Netuší, kolik rozhodování, úvah, promýšlení stojí za vaší vyrovnaností. Možná si dokonce myslí, že žijete snadný život, že vším proplouváte lehce. Zkuste druhým ukázat, že i váš klid má své meze.

Štír – schopnost žít naplno

Jak dokážete žít tak naplno, s vášní a intenzitou, kterých většina ostatních vůbec není schopná? Jak to děláte? V čem tkví vaše tajemství? To je ale přesně to, co nikdy nikomu neříkáte, a druzí zpozorní. Většina lidí si přeje mít takovou míru životaschopnosti, jakou máte vy, ale neumějí to. Jsou natolik unavení pracovními a domácími povinnostmi, že zapomněli doopravdy žít a jen závidí.

Střelec – talent pro dobrodružství

Chopíte se každé příležitosti, která se před vámi objeví. Jste iniciativní, optimistický a neúnavný. Rád cestujete a své zážitky i rád sdílíte. Vaše schopnost si užít dobrodružství na „plné pecky“ však může u druhých vzbuzovat žárlivost. Mnoho lidí si přeje mít vaši energii, schopnost poznávat nové věci, odhalovat tajemství a moudrosti světa, mít touhu jít za obzor všedních dnů.

Kozoroh – odhodlání

Jste tak disciplinovaný, že dosáhnete čehokoliv, na co se zaměříte. Pokud se rozhodnete zhubnout, zhubnete, pokud chcete být bohatým a úspěšným, budete. Nikdy nesejdete ze své cesty, vyhýbáte se pokušení života a spolehlivě kráčíte vpřed. Na všech vrcholcích však fouká, lidé vám závidí úspěch, peníze nebo skvělý domov. Ale nejvíce vám závidí vaše odhodlání.

Vodnář – schopnost být nezávislý na ostatních i na jejich názorech

Jste nezávislý a vůbec to neskrýváte. Jste jedinečný, v něčem hodně nepřizpůsobivý a je vám to jedno. To se ale obvykle neodpouští. Ostatní vám závidí volnost i lehkost, se kterou se zbavujete společenských břemen, která by vás na vaší cestě mohla brzdit. Závidí vám schopnost vybočovat z davu, nebát se být sám sebou.

Ryby – kreativitu a empatickou stránku osobnosti

Jste výjimečně kreativní a nápaditý. Lidé vám závidí vaši fantazii, se kterou budujete své vzdušné zámky, sníte své sny, které se pouze vám proměňují v realitu. Jste soucitný, velmi dobře víte, jaké to je být sám, opuštěný, neúspěšný, izolovaný od druhých, a tak nezištně pomáháte všem ztroskotancům života. I vaše obětavost však může vzbuzovat u druhých závist či žárlivost. Kde berete v sobě tolik lásky pro druhé?

Zdroj: Autorský článek a askastrology.com


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.