Hilary Swank se dočkala a bude maminkou. Ve 48 letech oznámila, že čeká dvojčata

Hilary Swank se splnil sen. S manželem Philipem Schneiderem (49) se zanedlouho stanou rodiči. Pro herečku bude mateřství úplná premiéra a to s plnou parádou, protože oznámila, že na svět přivede dvojčata. Ve věku 48 let vnímá těhotenství jako požehnání.

Oscarová herečka Hilary Swank je ve druhém trimestru těhotenství a rozhodla se, že už nadešel správný čas na to, aby radostnou zprávu oznámila veřejnosti. Učinila tak v ranní relaci Good Morning America a měla upřímnou radost z toho, že tajemství už může veřejně sdílet se svými fanoušky.

„Budu máma. Ne jednoho, ale hned dvou dětí. Nemůžu tomu uvěřit. Je moc hezké o tom konečně moct mluvit a sdílet to s lidmi,“ řekla herečka, které se podařilo dvojčata počít s jejím druhým manželem Philipem Schneiderem.

Těhotenství a práce

Přestože je Hilary Swank těhotná, práci ještě alespoň po nějakou dobu nehodlá odkládat na vedlejší kolej. Natáčí nový seriál s názvem Alaska Daily a kolegům o těhotenství řekla krátce předtím, než o něm informovala širokou veřejnost.

„12 týdnů se o těhotenství nemluví z jistých důvodů. Pak ale začnete přibírat, čím dál častěji chodíte na záchod a hodně jíte. Na natáčení se o tom muselo určitě spekulovat, takže když jsem řekla pravdu, najednou tam lidem moje chování začalo dávat smysl,“ řekla herečka při tiskové konferenci k seriálu.

Těhotenství není nemoc, jak se přesvědčila porota v zábavné show

Dvě manželství

Hilary Swank se poprvé vdala v roce 1997 za režiséra Chada Lowea, bratra známého herce Roba Lowea. Manželství se o 10 let později rozpadlo. Philipa Schneidera si herečka vzala v roce 2018 a v roce 2023 se narodí jejich první potomci.

Sdílejte článek
Štítky děti dvojčata těhotenství herec Hilary Swank dvojče Hilary Swanková Philip Schneider Alaska Daily

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.