Celebrity

2. října 2022 06:00

Vanesa Havlíková

Proč Agáta Hanychová nechce řešit jméno pro své miminko? Bojí se pověry

Modelka a Influencerka Agáta Hanychová (37) se svým partnerem Jaromírem Soukupem (53) zažívá šťastné období a na porod se už pomalu připravuje. Ohledně svého těhotenství prozrazuje stále nové a nové informace, ale jakmile přijde řeč na jméno miminka, Agáta mlží.

Není tomu tak dlouho, co moderátorka Agáta Hanychová a mediální magnát Jaromír Soukup oznámili, že čekají prvního společného potomka. Pro mnohé z fanoušků to byl šok, protože radostnou zprávu oznámili pouze 4 měsíce poté, co spolu začali chodit.

Podle Veroniky Žilkové (60), maminky influencerky, jde totiž o plánovaného potomka. „Miminko je to velmi chtěné a vytoužené. Každé nové dítě je u nás v rodině vítáno,“ reagovala pro web ŽivotvČesku.cz budoucí hrdá babička. Dvojice se na příchod potomka už velmi těší a na novou životní roli se s předstihem připravuje.

Pověrčivá Agáta

Pár se během chvíle stal velmi sledovaným a Agáta společně s Jaromírem pravidelně promlouvají k fanouškům.

Během živého vysílání na sociálních sítích proto modelka ohledně pohlaví miminka promluvila. „Pohlaví ještě nevíme. Že jsem těhotná, se provalilo dříve, než bych bývala chtěla, a tak zatím nemám za sebou všechna vyšetření a podobně,“ vysvětlila Agáta Hanychová a potvrdila, že její těhotenství je stále na začátku.

Co se týče výběru jména, je budoucí maminka velmi opatrná. „Jméno zatím nevybíráme. Jak jsem říkala, zatím je to opravdu stále čerstvé, nemám za sebou vyšetření a já jsem na tohle opravdu strašně pověrčivá,“ objasnila influencerka svůj jasný postoj.

Připomeňte si chvíle, kdy Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem:

S výchovou dětí už mají zkušenosti

Ani pro jednoho z dvojice nebude ale rodičovství novou zkušeností. Agáta má již z předchozích nevydařených vztahů syna Kryšpína (11), jehož otcem je podnikatel Miroslav Dopita a dceru Miu (5), kterou má s bývalým manželem hercem Jakubem Prachařem.

Mediální magnát Jaromír Soukup je otcem dvou dětí. Jeho syn Lukáš oslavil sedmadvacet let a dcera Natálie má sladkých jednadvacet. Oba potomky, na které je velmi pyšný, má z přechozího manželství s ekonomkou Monikou Drhlíkovou.

V jídle se konečně nemusí omezovat

Během livestreamu Agáta odpověděla také na otázku, zda v těhotenství dodržuje nějakou speciální dietu. V minulosti si totiž kvůli kariéře v modelingu prošla hned několika omezeními stravy. Nyní je ale modelka toho názoru, že alespoň v požehnaném stavu si může dopřát, na co má zrovna chuť. Po životě, ve kterém téměř neustále drží nějakou dietu, je to pro ni vítaná změna.

Na všechno ale chuť během svého těhotenství rozhodně nemá. „Jakmile cítím třeba česnek nebo makrelu, udělá se mi zle. Jsem ráda, že už můžu normálně říct, že mi něco smrdí,“ přiznala.

S tím, jestli kila navíc po porodu snadno shodí, si hlavu nedělá. Po předchozích zkušenostech si je téměř jistá, že to nebude příliš velký problém. Nyní si tak může užívat bez jakéhokoliv omezování a plně se soustředit na příchod miminka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.