Celebrity

24. září 2022 06:15

Vanesa Havlíková

První těhotenské problémy Agáty Hanychové. Nechutenství a břicho jak v 8. měsíci

Modelka a Influencerka Agáta Hanychová (37) se chystá na třetí porod. Se svým partnerem Jaromírem Soukupem (53) zažívá šťastné období. Tentokrát je pro ni ale těhotenství dost náročné a převažují nevolnosti.

Není tomu tak dlouho, co moderátorka Agáta Hanychová a mediální magnát Jaromír Soukup oznámili, že čekají prvního společného potomka. Pro mnohé z fanoušků to byl šok, protože radostnou zprávu oznámili pouze 4 měsíce poté, co spolu začali chodit.

Agáta pro to měla ale rychlé vysvětlení. „V našem věku už se nedá čekat pět let. Nemyslíme, že je to brzy,“ odpověděla skrze své sociální sítě zamilovaná Hanychová.

Časté nevolnosti

Nedávno se Agáta rozpovídala o svém stavu i v pořadu Agáta Jaromíra Soukupa. Právě nevolnosti jsou totiž hlavním problémem, který ji trápí v průběhu třetího těhotenství.

„Jsem šťastná, že si nemusím dávat bylinky před břicho a můžu si oddechnout. Poslední dobou mi smrdělo i jídlo, které jsi tu vařil. Bylo to na mně několikrát vidět, když jsi z něčeho vařil, třeba ty houby. Divím se, že to lidi nepoznali dřív,“ uvedla Agáta v pořadu směrem k Soukupovi.

Vyjmenovala suroviny, které jí opravdu nevoní. „Jakmile cítím třeba česnek nebo makrelu, udělá se mi zle. Jsem ráda, že už můžu normálně říct, že mi něco smrdí,“ dodala.

Není tomu tak dlouho, co Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem:

Těhotenské bříško už se rýsuje

Přestože je Agáta teprve na začátku těhotenství, své těhotenské bříško nijak nezakrývá. Dokonce už i její okolí si všímá, že kila pomalu přibývají. Dle názoru modelky je její bříško o poznání větší než během předchozích těhotenství. „Vypadá to, že jsem v osmém měsíci těhotenství, ale ne. Jen jsem potřetí těhotná,“ zmínila Hanychová během pořadu, ve kterém vystupuje společně s partnerem.

Zkušení rodiče

Ani pro jednoho z dvojice nebude rodičovství novou zkušeností. Agáta má již z předchozích nevydařených vztahů syna Kryšpína (11), jehož otcem je podnikatel Miroslav Dopita a dceru Miu (5), kterou má s bývalým manželem hercem Jakubem Prachařem.

Mediální magnát Jaromír Soukup je otcem dvou dětí. Jeho syn Lukáš oslavil sedmadvacet let a dcera Natálie má sladkých jednadvacet. Oba potomky, na které je velmi pyšný, má z přechozího manželství s ekonomkou Monikou Drhlíkovou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.