Celebrity

23. září 2022 18:00

Josef Šťastna

Veronika Žilková sbalila Pepu Holomáče v hospůdce. Šel by a je tam sám, řekla si

Ještě nedávno rozchodem zlomená Veronika Žilková (60) získala novou chuť do života. Na premiéru filmu Spolu ve středu vyvedla přítele Josefa Holomáče (62), rockera z kapely Argema. Při té příležitosti promluvila o tom, že když se s ním seznamovala, vlastně vůbec netušila, o koho jde. Líbil se jí a tak využila toho, že vedle něj bylo volné místo v hospůdce.

Teprve před několika dny Veronika Žilková přiznala nový vztah, ve středu už svého přítele Josefa Holomáče vyvedla do společnosti u příležitosti filmové premiéry. Letmými dotyky a šeptáním do ouška oba jasně naznačovali, že jsou jeden vedle druhého spokojení a čerstvá láska jen vzkvétá. Mohla by vzkvétat o něco déle, kdyby již dříve tušili, že jsou takřka sousedi.

Seznámení u piva

„My bydlíme v jedné vesnici, která se jmenuje Praha 6 - Suchdol, což já jsem vůbec netušila... Teda já jsem ani neznala Argemu. Nevěděla jsem, že tam bydlí i Pepa, ale šla jsem se psy, šla jsem na pivo a tam seděl Pepa,“ řekla Veronika Žilková pro redakci magazínu Showtime.

Herečce se Pepa na první pohled zalíbil, byla to tak právě ona, kdo se rozhodl prolomit ledy a udělat první krok. „Bylo vedle něho volný místo, jsem se podívala a říkám si, tak má tam volno, jako šel by... Tak jsem si tam sedla,“ vysvětlila Žilková pro magazín Showtime. A je na ní vidět, že vedle rockera se cítí a usmívá jako zamilovaná školačka.

Když na bývalého basáka Argemy začala mluvit pohledná blondýna, samozřejmě nepohrdl. „Já jsem si říkal, jaká paní herečka ze Suchdola si tady ke mně sedla. Tak jsme se dali do řeči,“ řekl pro Showtime Pepa Holomáč, který na rozdíl od Veroniky věděl, s kým se v hospůdce právě potkal.

Trable v ráji

Po láskyplných slovech o novém vztahu se nad novým slavným párem přeci jen lehce stáhla mračna. Ukázalo se, že Pepa není úplně sám. Současné manželce Josefa Holomáče se vůbec nelíbí, že je její muž prezentován jako hereččin přítel. „Pan Holomáč není přítelem paní Žilkové, nýbrž její dočasný milenec, jelikož je ženatý a rozvádět se kvůli ní rozhodně nehodlá,“ napsala Martina Holomáčová do redakce Super.cz

Zamilovaná Veronika Žilková dlouho neotálela a v rozhovoru pro tentýž portál vrátila manželce svého partnera úder. „Oba dva se v tuhle chvíli rozvádíme, není co tajit. Co já vím, rozešlí jsou asi už dva roky. Asi to tak bývá, že když se objeví nová partnerka, tak se objeví nějaké emoce. Ale co já vím, rozváděli se už v době, než jsme se my dva seznámili. Stejně jako si našel novou partnerku Martin Stropnický, tak si ji našla i ona,“ řekla herečka se sebejistým úsměvem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.