Celebrity

22. září 2022 15:17

Josef Šťastna

Veronika Žilková vrací úder. Pepa Holomáč je ženatý, ale jeho manželka žije s ženou

Žilková poznala nového muže

Teprve před několika dny Veronika Žilková (60) přiznala nový vztah, ve středu už svého přítele Josefa Holomáče vyvedla do společnosti u příležitosti premiéry. Po láskyplných slovech a nově nalezeném štěstí ale přišla studená sprcha ze strany manželky rockera, která tvrdí, že herečka rozvrací rodinu. Žilková si ale nenechává nic líbit a argumentuje tím, že její partner se svou ženou není už dva roky a že ona si našla partnerku.

Ještě nedávno rozchodem zlomená Veronika Žilková získala novou chuť do života. Na premiéru filmu Spolu ve středu vyvedla přítele Josefa Holomáče, rockera z kapely Argema. Jeho manželce se to ale moc nelíbilo a ozvala se s tvrzením, že pro herečku je její muž jen dočasným milencem a rozvádět se kvůli ní nebude.

„Paní Žilková by se nad svým chováním měla také zamyslet. Je mi moc líto, že se s ní manžel rozešel, ale ona nakonec dělá to samé, rozvrací dosud fungující manželství. I když jsem o jejich vztahu měla již nějakou dobu podezření, stále jsem věřila, že jde o vztah pouze přátelský,“ napsala portálu Super.cz Martina Holomáčová.

Veronika Žilková: Oba se rozvádíme

Martina a Josef Holomáčovi pravděpodobně nejsou na stejné vlně. Manželka rockera tvrdí, že k rozvodu nedojde, naopak Veronika Žilková je přesvědčená o tom, že její nový partner už v rozvodovém řízení je. Zároveň popírá, že by komukoliv rozvracela rodinu, protože Holomáč dle jejích slov s manželkou už nějakou dobu není.

„Oba dva se v tuhle chvíli rozvádíme, není co tajit. Co já vím, rozešlí jsou asi už dva roky. Asi to tak bývá, že když se objeví nová partnerka, tak se objeví nějaké emoce. Ale co já vím, rozváděli se už v době, než jsme se my dva seznámili. My se známe pár týdnů a nevím, co bych k tomu řekla víc. Ani to není rodina, žádné děti nemají,“ reagovala Žilková pro Super.cz na slova Holomáčové.

Manželka Josefa Holomáče si našla partnerku

Josef Holomáč i Veronika Žilková za sebou mají tři manželství s nepříjemným koncem. Martina Holomáčová tvrdí, že se o vztahu oficiálně dozvěděla až z médií, podle herečky to ale byla právě ona, kdo stál za krachem vztahu s muzikantem. „Stejně jako si našel novou partnerku Martin Stropnický, tak si ji našla i ona,“ tvrdí Žilková.

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková rodina herec Martin Stropnický Argema Josef Holomáč Martina Holomáčová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.