Celebrity

21. září 2022 12:31

redakce Prima Ženy

Veronika Žilková popsala, kdy vznikalo miminko Agáty a Jaromíra Soukupa

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Miminko modelky Agáty Hanychové (37) a mediálního magnáta Jaromíra Soukupa (53) se narodí do milující rodiny. S otevřenou náručí další vnouče ve velké rodině přivítá také herečka Veronika Žilková (60).

Může se zdát, že zamilovaná dvojice na miminko hodně chvátala. Přece jen vztah Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa je stále hodně čerstvý. Jenže Veronika Žilková popsala, že oba dva moc dobře vědí, co dělají. Svým krokem a založením rodiny si jsou zcela jistí.

„Od první chvíle, co se potkali, to byl úkol číslo jedna. Dítě chtěli oba dva. Jaromírovi je 53 a Agátě 37. To je ideální věk na poslední dítě. Celé léto se o tom bavili. Takže šlo o plánované dítě. Jsem ráda, že je příroda nenechala plánovat dlouho. Jsou páry, kterým se to nedaří roky,“ sdělila herečka pro web eXtra.cz s tím, že Agáta a Soukup se znají vlastně roky, protože se potkávali na řadě společenských akcí. Zamilovanost je tedy čerstvá, ale dá se říct, že jistý vztah mají spolu už dlouho.

Veronika Žilková je nadšená z rodiny Jaromíra Soukupa

Herečka, která má za sebou nevydařené manželství s diplomatem Martinem Stropnickým, je nadšená, do jaké rodiny se její dcera dostala. Soukupovi vzdala velký hold. A nejen Soukupovi!

„Jsem absolutně okouzlená dětmi Jaromíra. Jsou neuvěřitelně vychované. V naší rodině se děti rozmazlují. Jestli se to podaří, tak toto dítě bude vychované. Jsou to tak skromné děti, že se mi nechce ani věřit, že jsou z finančně zajištěné rodiny. Jaromír nerozmazluje. Ale určitě to není jenom jeho zásluha. Je to i zásluha jeho exmanželky, která se na výchově podílela a mnohdy se na ni zapomíná. Oběma skládám hlubokou poklonu, dodala Žilková s dojetím v hlase. Jako každá máma je spokojená, že její dcera po složitém vztahu s podnikatelem Mirkem Dopitou a emočně vyčerpávajícím manželství s hercem Jakubem Prachařem konečně našla v životě vytoužený poklad a pevný bod.

Rozjařená Žilková se nemůže dočkat, až další vnouče přivítá na světě. Je připravená ho zahrnout velkou láskou a dát mu všechno, co jen babičky mohou dát. Také popsala, že Agáta a Jaromír na miminku pracovali usilovně celé léto. „Vím, že pan Soukup si miminko velmi přál. On a Agáta jej plánovali přes léto,“ sdělila spokojená a zářící herečka pro web ŽivotvČesku.cz. Na Žilkové je vidět, že se opravdu velmi těší, až se její velká rodina definitivně propojí s rodinou mediálního bosse Jaromíra Soukupa.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.