Celebrity

21. září 2022 18:35

Tomáš Durčák

Poslední rok dětství. Půvabná Kordula slaví 17 let. Žilková zveřejnila rozverné foto

Kordula Stropnická, dcera Veroniky Žilkové a Martina Stropnického, již klepe na dveře plnoletosti, do které jí zbývá poslední rok. A byť ji v něm pravděpodobně vzhledem k rozvodu rodičů nečekají pouze šťastné chvilky, rodiče mohou být pyšní. Z jejich dcery totiž roste krásná slečna.

Kordulu zřejmě čeká dobrodružný rok

Česká veřejnost aktuálně řeší spíš těhotenství její starší sestry Agáty Hanychové (37), která čeká dítě s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem, avšak její maminka na Kordulu samozřejmě nezapomněla.

Ráno 20. září sdílela Veronika Žilková (60) na své sociální sítě dosud nezveřejněnou fotku s Kordulkou, k níž napsala i své přání. „Dneska slaví Kordulinka 17! Moje milá, přeju ti do života jen to dobré a hodně štěstí.“

Kordula má za sebou zatím v pozitivním i negativním slova smyslu poměrně dobrodružný rok 2022. Její rodiče se kvůli nevěře otce Martina Stropnického (65) rozvádějí a zatím to vypadá, že o to, komu bude nakonec svěřena do péče, ještě svedou soudní bitvu.

Ta aspoň dle dosavadního vývoje zřejmě nebude přátelská (byť Veronika nyní může nalézt oporu u svého nového partnera) a je více než pravděpodobné, že se konflikt rodičů negativním způsobem přenese zejména na jejich mladší dceru, která je stále ještě nezletilá.

Díky svému půvabu přitahuje Kordula Stropnická stále více pozornosti

Na druhou stranu ji maminka v létě na letošním ročníku karlovarského filmového festivalu poprvé vyvedla do společnosti a Kordula rozhodně o pozornost nouzi neměla. Na četné zmínky a články v médiích pak zareagovala i větší aktivitou na svém Instagramu, kam mimo jiné nahrála svou úplně první veřejnou fotku.

Mimoto tu a tam zveřejňuje pro svých více než 11 tisíc sledujících nějaké ty stories a v létě se nebála ukázat třeba i v plavkách. Často se jí na svém účtu chlubí také Veronika Žilková, která ji zpravidla vychvaluje do nebe, čemuž se ostatně nelze divit.

Nejenže podobně jako její starší sestra Agáta Kordula zdědila geny, se kterými by se nemusela ostýchat vstoupit do světa modelingu, ale zároveň se aktivně věnuje Střední škole dostihového sportu a jezdectví a koně jsou podle všeho – podobně jako v případě Anny Kellnerové – její vášní a láskou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.