Celebrity

20. září 2022 10:45

Tamara Fränzlová

Veronika Žilková promluvila o těhotenství dcery Agáty: Miminko bylo vytoužené

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Radostná zpráva, že modelka Agáta Hanychová (37) čeká dítě s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53), během pár hodin obletěla český rybníček. Veronika Žilková nyní prozradila detaily o dceřině těhotenství.

Modelka a moderátorka Agáta Hanychová se dočká třetího potomka. Na miminko se těší s nynějším partnerem Jaromírem Soukupem, se kterým randí čtvrtý měsíc. I po tak krátkém vztahu však mají oba z novinky radost a jsou opravdu šťastní. Podle Veroniky Žilkové (60), maminky influencerky, jde totiž o plánovaného potomka. „Miminko je to velmi chtěné a vytoužené. Každé nové dítě je u nás v rodině vítáno,“ reagovala pro web ŽivotvČesku.cz budoucí hrdá babička.

Hanychová i Soukup jsou ostřílení rodiče

Nastávající tatínek si podle Žilkové potomka velmi přál a s partnerkou Agátou jej plánovali už během léta. Více informací však zatím dvojice vzhledem k tomu, že je těhotenství velmi čerstvou záležitostí, prozradit nechtěla. Přesto Jaromír Soukup věnoval své milované přítelkyni láskyplná slova na sociální síti.

Ani pro jednoho z páru nebude rodičovství novou zkušeností. Hanychová má z předchozích nevydařených vztahů syna Kryšpína (11), jehož otcem je podnikatel Miroslav Dopita, a dcerku Miu (5), kterou porodila herci a bývalému manželovi Jakubu Prachařovi.

Mediální magnát Jaromír Soukup si ovšem starost o miminko bude muset lehce oprášit. Jeho syn Lukáš už oslavil sedmadvacet let, zatímco dcera Natálie má sladkých jednadvacet. Oba potomky, na které je velmi pyšný, má z přechozího manželství s ekonomkou Monikou Drhlíkovou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.