Celebrity

20. září 2022 10:45

Tamara Fränzlová

Veronika Žilková promluvila o těhotenství dcery Agáty: Miminko bylo vytoužené

Agáta Hanychová potvrdila vztah s Jaromírem Soukupem

Radostná zpráva, že modelka Agáta Hanychová (37) čeká dítě s mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (53), během pár hodin obletěla český rybníček. Veronika Žilková nyní prozradila detaily o dceřině těhotenství.

Modelka a moderátorka Agáta Hanychová se dočká třetího potomka. Na miminko se těší s nynějším partnerem Jaromírem Soukupem, se kterým randí čtvrtý měsíc. I po tak krátkém vztahu však mají oba z novinky radost a jsou opravdu šťastní. Podle Veroniky Žilkové (60), maminky influencerky, jde totiž o plánovaného potomka. „Miminko je to velmi chtěné a vytoužené. Každé nové dítě je u nás v rodině vítáno,“ reagovala pro web ŽivotvČesku.cz budoucí hrdá babička.

Hanychová i Soukup jsou ostřílení rodiče

Nastávající tatínek si podle Žilkové potomka velmi přál a s partnerkou Agátou jej plánovali už během léta. Více informací však zatím dvojice vzhledem k tomu, že je těhotenství velmi čerstvou záležitostí, prozradit nechtěla. Přesto Jaromír Soukup věnoval své milované přítelkyni láskyplná slova na sociální síti.

Ani pro jednoho z páru nebude rodičovství novou zkušeností. Hanychová má z předchozích nevydařených vztahů syna Kryšpína (11), jehož otcem je podnikatel Miroslav Dopita, a dcerku Miu (5), kterou porodila herci a bývalému manželovi Jakubu Prachařovi.

Mediální magnát Jaromír Soukup si ovšem starost o miminko bude muset lehce oprášit. Jeho syn Lukáš už oslavil sedmadvacet let, zatímco dcera Natálie má sladkých jednadvacet. Oba potomky, na které je velmi pyšný, má z přechozího manželství s ekonomkou Monikou Drhlíkovou.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.