Celebrity

15. září 2022 12:55

Žaneta Dernerová

Jakub Prachař v sobě objevil skrytý talent. Jsem kouzelník, raduje se

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (3) – Pane Pšenička, jsem kouzelník

Herec Jakub Prachař (39) už konečně ví, čím by mohl být, kdyby se mu nedařilo v jeho současné profesi. Kouzelníkem! Ve slavné soutěži ho totiž jeden z účinkujících zapojil do svého iluzionistického vystoupení, v jehož závěru Jakub zářil radostí a oslavoval svůj první kouzelnický úspěch.

Šestatřicetiletý Ondřej Pšenička se věnuje kouzlení od deseti let. „Baví mě, jaký pocit úžasu to v lidech vyvolá. To žádné jiné umění nedokáže,“ svěřil se s úsměvem sympatický Pražák, který vystupoval po celém světě. Ve Spojených státech amerických byl dokonce součástí televizní show, v níž mají kouzelníci předvést nejlepším mezinárodním iluzionistům triky, o kterých ostatní nebudou vědět, jak je dělají. „Mně se to povedlo třikrát. Jsme jenom tři na světě, kteří to takto dokázali. A já jsem jediný Čech,“ dodává hrdě Ondřej Pšenička.

O své iluzionistické umění se podělil i s hercem Jakubem Prachařem, který nedávno oslavil 39. narozeniny. „Pane Pšeničko, slibte mi, že to bude dobré,“ prosil ho Jakub. Kouzelníci se totiž netěší u poroty talentové soutěže velké oblibě, zejména obávaný kat Jaro Slávik je svou nelibostí vůči nim proslulý. „Myslím, že to částečně bude záležet na jednom z vás,“ odpověděl mu tajuplně Ondřej, který do svého kouzlení zapojil všechny porotce.

Je to tady, jsem kouzelník!

Právě Jakub byl ale vybrán jako ten, jenž prý umí číst myšlenky, jen o tom zatím nemá tušení. V oblíbeném pořadu, který můžete vidět každou sobotu večer na Primě, se stal důležitou součástí vystoupení. Když v závěru čísla vytáhl z balíčku karet přesně tu, kterou si chvíli předtím vybrala jeho kolegyně Marta Jandová, o čemž Prachař samozřejmě nevěděl, radostně výskal: „Pane Pšeničko, je to tady! Jsem kouzelník!“

Nebylo to přitom poprvé, kdy se Jakub ocitl na pódiu coby pomocník soutěžícího. Naposledy společně se speciálním porotcem Rytmusem, který všechny šokoval, když se ve slavné show objevil jako domnělý ztracený bratr legendárního Jozefa Pátroviče, asistoval sympatickému artistovi na jednokolce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.