Celebrity

3. září 2022 16:46

Žaneta Dernerová

Těhotenství není nemoc. Provazochodkyně ve třetím měsíci oslní ve známé show

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (2) – Těhotenství není nemoc

Cirkusová umělkyně Tetiana Kundyk okouzlí ve slavné talentové show fascinujícím číslem na laně. Krásná provazochodkyně navíc přizná, že pod srdcem nosí své druhé dítě. Rozhodně v tom ale nevidí překážku. Akrobacie ji živí, takže jednoduše pracuje, stejně jako ostatní ženy. Podívejte se na exkluzivní ukázky z jejího dechberoucího vystoupení.

Uhrančivá tmavovláska Tetiana Kundyk začínala s akrobacií už jako dítě. Pokračovala do cirkusové školy a v momentě, kdy potkala svého budoucího manžela, se z ní stala cirkusačka definitivně. „Žijeme tam, kde máme práci. Momentálně je to Anglie,“ říká sympatická Ukrajinka, která i s rodinou bydlí ve velkých přívěsech a cestuje z místa na místo.

Ačkoliv sedmatřicetiletá provazochodkyně přiznává, že jsou její čísla nebezpečná, zároveň zdůrazňuje, že nejde o život. „Největší zranění jsem měla před třemi lety, když jsem byla těhotná. Spadla jsem a zranila si zápěstí,“ vypráví Tetiana, kterou uvidíte v sobotu večer na Primě v show Česko Slovensko má talent. Před porotu se postaví v požehnaném stavu.

Akrobatka vystupuje ve třetím měsíci těhotenství

Logicky následují otázky, zda to není kvůli nenarozenému dítěti riskantní. To ale artistka vyvrací. „Těhotenství není nemoc. Jednoduše pracuji, stejně jako jiné ženy,“ vysvětluje s úsměvem. Její vystoupení bude dechberoucí. Ve chvíli, kdy se bude chystat usednout na laně na židli, jako by všem přítomným ztuhla krev v žilách.

Krásná Tetiana sklidí obrovský aplaus a zaslouženě se dočká potlesku vestoje. „Tohle byl vždycky můj sen. Když jsem ve školce ležela po obědě v postýlce, koukala jsem na strop a přála si být provazochodkyně,“ vyzná se porotkyně Marta Jandová, která bude z jejího výkonu nadšená. Stejných ovací se v jubilejní desáté sérii talentové soutěže dočká i od Jara Slávika, Diany Mórové a Jakuba Prachaře.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 11. 5. 2024

Berani, dnes může přijít příliš mnoho pozvánek na společenské akce. Možná to bude jeden z večerů, kdy si budete chtít odpočinout doma, ale nebudete chtít nikoho odmítnout. Každé pozvání analyzujte. Zvažte místo, hostitele, ostatní hosty – cokoli, co vám připadá nejvýznamnější. Zúčastněte se jen těch, o kterých si myslíte, že se vám budou opravdu líbit. Řiďte se svým srdcem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.