Celebrity

2. září 2022 18:50

Žaneta Dernerová

Legendární Jozef Pátrovič je zpět! V talentové show najde ztraceného bratra

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (2) - upoutávka

Jozef Pátrovič, živoucí legenda nejslavnější talentové show, se znovu vrací na scénu. Nevynechal jediný ročník soutěže a ani jubilejní desátý nebude výjimkou. Tentokrát se ale stane něco, co vykolejí i tohoto suveréna. Objeví se jeho bratr Eugen, o jehož existenci dosud neměl tušení. Podívejte se na exkluzivní fotografie.

Jeho arogantní chování pobouřilo v prvním ročníku světové talentové soutěže nejen všechny porotce a členy štábu, ale i diváky. Od té doby se stal Jozef Pátrovič živoucí legendou show Česko Slovensko má talent a s železnou pravidelností zkouší své štěstí znovu a znovu. Inspiroval dokonce tvůrce pořadu k vytvoření speciální ceny. Soška Zlatého Pátroviče se uděluje soutěžícím, kteří se nikdy nevzdávají a se svým výkonem jsou, navzdory názoru poroty, spokojeni.

S přibývajícími lety jako by i sám Jozef, který letos oslavil 81. narozeniny, konečně zmoudřel. V předešlém ročníku jeho milé jednání kvitoval i porotce Jakub Prachař, jenž je spolu s Jarem Slávikem už od počátku nedílnou součástí pořadu, který letos slaví kulaté jubileum. Ačkoliv by se mohlo zdát, že tyto „bardy“ jen tak něco nezaskočí, opak je pravdou.

Překvapení pro Jozefa Pátroviče v Česko Slovensko má talent

V absolutním šoku budou nejenom oni, ale právě i Jozef Pátrovič. V show Česko Slovensko má talent, kterou uvidíte v sobotu večer na Primě, se setká se svým bratrem Eugenem, o jehož existenci nevěděl. Není divu, že bude na muže, který jako by mu z oka vypadl, zírat s otevřenou pusou. Jak dopadne toto nečekané setkání?

Stejně zaražení budou i moderátoři. Jasmina Alagič Vrbovská, jejíž manžel Rytmus bude jedním ze speciálních porotců soutěže, a David Gránský, který se nedávno stal poprvé otcem, chvíli nebudou schopni slova. Uvidíme, co na výkon Eugena Pátroviče řekne porota, jejímiž členy jsou kromě Prachaře a Slávika i v této sérii plné novinek Marta Jandová a Diana Mórová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.