Známe další speciální porotce talentové show: Eva Holubová a Marián Čekovský

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT X (1) - upoutávka

Jubilejní řada talentové soutěže si vyloženě říká o něco extra. Desátý ročník tak okoření hned tři speciální porotci. Kromě již odtajněného Rytmuse zasedne za porotcovský stůl i herečka Eva Holubová a hudebník Marián Čekovský. Nebudou chybět ani tolik oblíbené bizarní situace. Podívejte se v exkluzivní ukázce, co Jakub Prachař považuje za největší nesmysl, jaký kdy viděl.

Světová show hledající talenty z nejrůznějších uměleckých odvětví u nás slaví kulaté výročí. Při této příležitosti se v legendární soutěži můžeme těšit nejen na vynikající pěvecké výkony, dechberoucí akrobatická čísla či skvělé kouzelnické představení, ale hodnotit budou kromě zavedených porotců i exkluzivní hosté.

Kromě herců Jakuba Prachaře a Diany Mórové, zpěvačky Marty Jandové a producenta a obávaného kata Jara Slávika zavítá do show Česko Slovensko má talent známý rapper Patrik Rytmus Vrbovský. Účast manžela byla pro moderátorku pořadu Jasminu Alagič Vrbovskou velkým překvapením. Rytmus ale nebude jediným speciálním porotcem. Za porotcovský stůl se posadí i Eva Holubová a Marián Čekovský.

Oblíbená česká herečka, již budeme brzy vídat v novém seriálu Hořký svět, kde ztvární ráznou hlavu rodinu, která zdědí malý pivovar, nahradí v roli porotkyně Martu Jandovou. V jednom z dílů překvapí soutěžící i sympatický slovenský hudebník Marián Čekovský.

Největší nesmysl podle Jakuba Prachaře

Jako každý rok nás kromě báječných výkonů čekají i ty méně povedené, jež však mnohdy dovedou perfektně pobavit. Jeden takový uvidíme i v prvním díle Česko Slovensko má talent, na který se můžeme těšit v sobotu večer na Primě. Podle Jakuba Prachaře předvedl soutěžící jeden z největších nesmyslů, jaký kdy spatřil.

Jubilejní desátá série slavné talentové soutěže bude plná překvapení a novinek. Kromě speciálních porotců se po pěti letech vrací přímý přenos semifinálového večera. Navíc bude po každých dvou castingových kolech následovat Velký třesk, při němž se účinkující rovnou dozvědí, kdo z nich postupuje do semifinále. Dech se všem bude tajit u mnoha akrobatických vystoupení, kterých bude nejvíce za poslední roky. Rozhodně si to nenechte ujít!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.